Н
'Никола'
Гостин
Боби и Гомез, колку јас и Нојер.Не. Гомез му е сеа он е у мода
Боби и Гомез, колку јас и Нојер.Не. Гомез му е сеа он е у мода
Искрено не ти го сфаќам постов и шо има врска сега голот на Ето за 2-1 со ова што се случуваше последниве три недели.Чекај сеа, ти беше или некој друг член од фан клуб Барселона што бараше да не се наплаќаат стари долгови за судиски грешки од минатите години?
А голот на Ето во финалето против Арсенал ?
Јас сум бе за МиланНе си сам, цел форум е вечер за Тотенхем освен фановите на Милан -.-
Тие шо викаат дека Барселона играле досега најдобар/најубав фудбал (читај: децата што гледаат фудбал од Роналдињо, дотогаш играле со џамлии), нека изгледаат една утакмица од генерацијата на Арсенал со Анри, Беркамп, Љунберг, Вилторд, Пирес, Виера и нека видат какви глупости напишале. Штета шо таа генерација на Арсенал не освои ЛШ.
Ај ќе пробам да ти објаснам што сакам да кажам.Искрено не ти го сфаќам постов и шо има врска сега голот на Ето за 2-1 со ова што се случуваше последниве три недели.
Јас од секогаш сум навивал за Ман У во Англија, ама оваа генерација на Арсенал разараше, правеа акции од гол до гол за неколку секунди, влегуваа во 16 метри како фурија, навистина прекрасен фудбал играа. Иако мене секогаш ќе ми остане генерацијата на Бекам, Сколс, Гигс, Кин итн... омилен тим од Англија.Тие шо викаат дека Барселона играле досега најдобар/најубав фудбал (читај: децата што гледаат фудбал од Роналдињо, дотогаш играле со џамлии), нека изгледаат една утакмица од генерацијата на Арсенал со Анри, Беркамп, Љунберг, Вилторд, Пирес, Виера и нека видат какви глупости напишале. Штета шо таа генерација на Арсенал не освои ЛШ.
Грешките од Лондон не се од минатото туку беа дел од овој двобој.Ај ќе пробам да ти објаснам што сакам да кажам.
Кога се изигра првата утакмица и кога еден куп ваши фанови ставаа снимки од голот и се жалеа на одлуките, некои други фанови (неутрални, на Челзи и на Интер) ви посочуваа моменти од тоа кога вие сте прошле со такви одлуки. Вие на тоа вративте дека не сакате сега поради минатото да се прават грешки против Барселона. Епа како тогаш сега ги спомнувате одма грешките во Лондон кога сите го зборат незаслужениот црвен на Ван Перси?
И Ето не даде гол за 2-1, туку за 1-1, ама се кладам дека 90 посто од фановите тука тогаш не ни ја гледале утакмицата.
А ми беше спомнат во контекст за тоа погоре иначе и јас мислам дека не би требало да се гледа така
Оваа генерација направи серија од цела сезона без пораз во ПЛ.Тие шо викаат дека Барселона играле досега најдобар/најубав фудбал (читај: децата што гледаат фудбал од Роналдињо, дотогаш играле со џамлии), нека изгледаат една утакмица од генерацијата на Арсенал со Анри, Беркамп, Љунберг, Вилторд, Пирес, Виера и нека видат какви глупости напишале. Штета шо таа генерација на Арсенал не освои ЛШ.