Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.607
- Поени од реакции
- 5.617
Не си сам, цел форум е вечер за Тотенхем освен фановите на Милан -.-Јас би сакал Тотенхем да пројде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си сам, цел форум е вечер за Тотенхем освен фановите на Милан -.-Јас би сакал Тотенхем да пројде.
Џабе се карате.. Ќе ви пројде ај :back: Ка коњи само сте запнале со тој црвен картон. Ајде да речеме дека не заслужил црвен картон. Ок, зошто не беше судено пенал над Меси пред да се деси ситуацијата со црвениот картон? Ништо од ова не би се случило. Така да ова се бош муабети, Барса помина заслужено и тоа е. Можете да лаете колку сакате, тоа нема да го смени фактот дека Барса е у 1/4 финале. Дур уште лаете Барса ќе влезе и у 1/2 финале и така![]()
Не си сам, цел форум е вечер за Тотенхем освен фановите на Милан -.-
ke se otvori nova tema ako stigneme do 1/2 :tv:
Јас сум во дилема. Од една страна сакам да ве тепаат 5-0, од друга страна сакам да останете во ЛШ... Од трета страна жал ми е за Марли, кај изгуби кладба ќе носи нов аватар уште и Милан да испадне...Не си сам, цел форум е вечер за Тотенхем освен фановите на Милан -.-
АЈДЕ БАРСА ХЕЈТЕРИ РЕПЛИЦИРАЈТЕ МИ НА ОВА !!!
Единствени судиски грешки помеѓу Арсенал и Барса
1 Меч - Поништен чист гол на Меси заради непостоечки офсајд
2 Меч - Недосуден очигледен пенал врз Меси во прво полувреме
РВП - Втор жолт картон ( црвен картон ) за Ван Перси
На кого му помогнаа судиите повеќе ???
Никој ама никој не напиша за извонредната игра на Барселона,за извонредната соло финта на Меси при првиот гол,за извонредната акција на иниеста-вила-чави при вториот гол ( како може да не го ‘‘ видите ‘‘ тоа) ? Како може да не му аплаудирате на овој тим кого повеќето светски експерти го прогласаа за еден од најдобрата генерација (тим ) во историјата на фудбалот а може и најдобрата.После натпреварот коментатори на SkySport истото го прокламираа за тоа што реков....
Како и да е : честитки до сите фанови на Барселона ,неутралните навивачи да видат малце реално а за фановите на Арсенал а до останат смирени и дека веројатно после 3-4 години ќе бидат на врвот на Европа со Вилшер,Счежни,Џуру,Кошчиелни,Насри ( само не ги чепкајте нашите младинци хехе)...Поздрав
Не си сам, цел форум е вечер за Тотенхем освен фановите на Милан -.-
normalna Rabota, koj saka da gleda dosaden Italjanski futball od Stillot AJ DA KOPAME ROVOVI I DA SE BRANIME ili BUNKER IGRA so eden zbor.