UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1582l3a.jpg

VS
2957of7.jpg

:pos:

Не е Насри лик за Dopey, требало Денилсон :D

Реално, 1.30 е премалку. Ај 1.70 би било океј. Ќе си лупнам 2ка за 100ка, и да паднам ништо страшно.

Насри и Аршавин, контрите на Арсенал, тоа е надежта. Особено со Абидал и Бускетс, шансата се зголемува.

Ма да, точно тоа дека Арсенал нема цврста одбрана, и тој висок пресинг може е со две острици. Или Барса ќе даде гол на тој познат начин, со пас на граница на офсајд и излегување на Меси, Виља уан он уан со голман, или изгубена топка таму ќе биде шанса за Арсенал од контра. :)
Абидал и Бускетс:nesvest:
Абидал е најдобар годинава во одбрана, јас стварно незнам што си гледал ти. Бускетс заедно со Абидал на минатата утакмица беа најдобри.
Да речеше Максвел/Адриано/Милито ок ќе те сфатев ама двајцава шо ги најде се убитачни најсериозно :)

Како и пред првиот натпревар така и сега јас мојата поддршка целосно им ја давам на Арсенал :) Со среќа момци и напрајте ми кеф вечер ебете ја Барса сред Ноу Камп :)

En el Arsenal jugaran Szczesny; Sagna, Djorou, Koscielny, Clichy; Rosicky, Diaby, Cesc, Wilshere, Nasri; y Van Persie

Нема шанси Арсенал да ја спречи Барса со таква очајна одбрана,иначе гледам зборите за контра нападите ? Лани успеа првата контра на Арсенал и поведоа 0 - 1,но на крај пак изгубија со 4-1! Колку и да сакате контрите на Арсенал неможат да дадат повеќе голови отколку што ке прими одбараната,очекувам доста голови со тоа што Барса ке тепа 2-3 разлика најмалце!

Мислам дека Арсенал ќе приреди добра партија и ќе оди натаму. Точен рез 1:1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom