G
Gray Foxx
Гостин
7 коефициент за двојка. Зашо да не?
За едно стотче пљук во џеб 800.Има и за 8 и за 9 итн
Значи без разлика што и како ќе биде ова е потценување... Нека ми извинат сите ама Арсенал има баеги поединци кои многу лесно можат самите да го решат натпреварот од ништо...
А калдилнициве го ставаат Арсенал у ранк на Мајорка, Сосиедад итн
Па ке играм бре човек. Преценувањето на оваа Барселона ми е ептен патетично.Па играјте, кој ви брани.
Со Мајорка и Сосиедад дома поголем коефициент од 1.20 тешко да најдиш , ама сепак те разбирам шо сакаш да кажиш, Арсенал од секогаш биле потценети но и од секогаш потфрлале во најважните натпревари .Има и за 8 и за 9 итн
Значи без разлика што и како ќе биде ова е потценување... Нека ми извинат сите ама Арсенал има баеги поединци кои многу лесно можат самите да го решат натпреварот од ништо...
А калдилнициве го ставаат Арсенал у ранк на Мајорка, Сосиедад итн
Тие преценувања нон стоп ги слушам. И кога играме со Реал во лига и кога играме ЛШ.Па ке играм бре човек. Преценувањето на оваа Барселона ми е ептен патетично.
Божем они не можат да имаат лош ден or something like that...
Така се велеше и минатиот пат, па видовме шо се случи ...Па ке играм бре човек. Преценувањето на оваа Барселона ми е ептен патетично.
Божем они не можат да имаат лош ден or something like that...
Добро сеа спореди ги околностите годинава и минатата па доколку не си некој што сам се лаже ке видиш дека се сосема различни.Така се велеше и минатиот пат, па видовме шо се случи ...
Остај тоа па и Ван Перси ке биде на клупа чекајки шанса во последните 25 минути да го даде победоносниот гол за јас да си фанам 800 динари.Уште повеќе ако се знае дека во одбрана ќе бидат со Абидал и Бускетс а Арсенал доаѓа во подобар состав од минатиот пут...
Тогаш ние имавме 10 играчи на терен, Силвестре играше за Барса