UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Погледнете помошникот виде се и не направи ништо за Гатузо да добие барем жолт картон, не ми се верува

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Браво за Тотнем заслужено победија. А овој кафанскиов тепач само за на Кале во сабота :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
мене уште не ми е јасно како за првото не доби црвен кога го фати асистентот за врат... мислев дека не го виде никој од судииве ама помошникот беше тука и тоа мораше да биде црвен картон

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не ми е јасно кој курац ме натера да ги играм ГГ, Модрич не играл ВДВ не играл... арно си знајаах јас X2 супер коефициент се набутах на гол гол...
Слабо Милан, слабо е...

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Гатузо и Фламини под рака и правец Бардовци. Спортисти. Хм.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Јас сум изреволтиран сеуште од стартот на Фламини.Чекај бе,и ти си играч, и тебе мојт да ти влезит со 2 нозе,размисли малце,мојш да повредиш некого,да му загрозиш кариера.Играч без мозок,дефинитивно.За Гатузо не ми е чудно,мечка од планина ќе се понашат попитомо за разлика од него..

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Со сила убавина не бидува,,, честитки за Тотнам. :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
значи лани рибери за 100000 пати понежен фаул од овој на Фламини доби црвен и дури 3 натпревари суспензија и го пропушти финалето а сеа Фламини еден жолт само и нема ни да го казнат ни нишо.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Онај Гатузо одамна знаеме каков дебил е...него постарите генерации секогаш ќе го паметат по глупостите и расправиите кои ги правел со противничките играчи..разбирам дека остава срце на теренот, но дотолку да ја сили работата треба да е психички пореметен...а јас не знам сите што се чудите од овој резултат..реално Тотенхем има поквалитетен состав скоро во секој дел од теренот освен во нападот...Милан мислевте со Тиаго Силва-Гатузо-Сидорф и Јепес да ги победат тотенхем???..иначе како и обично Ибрахимович се испостра на голем натпревар!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Гатузо си има комплекси од Англичаниве,уште во Шкотска Гаскоњ многу го малтретирал :pos:

Paul Gascoigne used to keep AC Milan firebrand Rino Gattuso in order by giving him a slap when they both played at Rangers.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Се покажаа денес гостите. Посебно честитки за Спарс !!

Ааа за Гатузо и Фламини, само клавир.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Честито победа на Тотенхем тотално заслужена, а Фламини и Гатузо нека закажат спаринг со Пепе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom