UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Чиста 10-ка за соло танцов.
What did you say?

Најсмешна е комбинацијата Руни и Дајвинг , па дечкото со расцепена нога остана да стои, со две нозе му влагале па не паѓал..

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Legend,Shrek,diver,cheater.
Rooney : I`d never dive.I`d like to think of myself as honest player.That`s the way I play.I don`t like diving.Football doesn`t need diving.
Два натпревари по ред глуми.Да видиме сега што ќе користи од колекцијата дајверска за следните натпревари.

http://giant.gfycat.com/BaggyMildBarnacle.gif

Член од
14 април 2012
Мислења
32.991
Поени од реакции
67.822
Некој не може да седи од butt hurt-от :pos:

He wanted Fellaini's shirt so bad.

2

~2A

Гостин
@MiaSanMia

Многу го дрвиш, а помалку гледаш фудбал, relax.

Ситуацијата беше да изнуди фал, скоро 99% на оној дел од теренот е фаул, но судијата беше лошо позициониран, можеби и не виде што точно се случи па оттука го санкционира и со втор жолт картон.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
@MiaSanMia

Многу го дрвиш, а помалку гледаш фудбал, relax.

Ситуацијата беше да изнуди фал, скоро 99% на оној дел од теренот е фаул, но судијата беше лошо позициониран, можеби и не виде што точно се случи па оттука го санкционира и со втор жолт картон.
Изнуди фаул ,ама толку јако дајвна што и судијата кој беше ќор без да види што се случи му лупна жолт картон.

А на Валенсија два пати опомена му даваше и тоа баш на тие фаули очите му беа кај што треба,не спиеше.

А еве што се случувало потоа :

Itv studio after the game, about the Bastian sending off, the host nails it: "If Wayne name is Arjen, then we would moan about it, if Robben jumped like that" after Roy Keane defends Rooney.
Значи пак го бранат Руни,а да беше обратно лом ќе беше.

Еве и овој погоре ергенов замара,да помисли човек дека интересен е .Ја само да му порачам од Албанија(Пустец,Голо Брдо) има јаки пички за 400-500евра.Ефтино ќе си поминеш.

Последно уредено:
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
What did you say?

Најсмешна е комбинацијата Руни и Дајвинг , па дечкото со расцепена нога остана да стои, со две нозе му влагале па не паѓал..
На скалила од 1-10, Луис Суарез.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Кратко и јасно ништо не си сватил од пишаното. Врска ти немат постот. Шо да ти кажам Кој колку можи....:)
Е така кога незнае човек со IQ 20 шо да врати, тргнува со иронија и навреди. Поздрав О, паметњаковичу.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.991
Поени од реакции
67.822
Изнуди фаул ,ама толку јако дајвна што и судијата кој беше ќор без да види што се случи му лупна жолт картон.

А на Валенсија два пати опомена му даваше и тоа баш на тие фаули очите му беа кај што треба,не спиеше.

Еве и овој погоре ергенов замара,да помисли човек дека интересен е .Ја само да му порачам од Албанија(Пустец,Голо Брдо) има јаки пички за 400-500евра.Ефтино ќе си поминеш.
He is bleeding...

PS Дефинитивно ме имаш измешано со некој друг, греота ми е да те оставам да се бламираш со ергенлукот.
Ако мислиш дека сум требал да бидам женет до 27, ти си далеку поотиден со паметот него што мислев.

Приказната позади сликата со дечкото со кучињата и лап топот, се работи за новинар на Телеграф кој барал куче за да опише метафора за Фелаини

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10739481/Revealed-It-was-me-who-was-caught-looking-at-dogs-rather-than-the-football-at-Old-Trafford...-and-heres-why.html

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин

Што дајвна јако жити се. Само сакаше да го избегне стартот, изгледај малце репетиции од повеќе агли па ќе видиш. Другото што успеа и црвен да извлече е бонус. Што мислиш да беше обратна ситуацијата немаше така да постапи Швајнето? (Трик прашање е, во инцидентот со Валенсија сите ваши играчи како оси отидоа да бараат втор жолт картон). Затоа ти се молам олади малце, знам исфустриран си зошто според тебе требаше да заврши 0-5 па сега и денски кошмари имаш.

И да, Робен има историја во дајвање и нормално дека ќе беше обвинуван исто како кога би бил случајот со Јанг.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Руни е полош дајвер и од Јанг.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Руни е полош дајвер и од Јанг.
Ај бе доста Крајбејби :place:
Разбирам еднаш да си ја кажеш поентата, не секој твој пост со иста содржина да ти биде.
Ај некој админ нека го одмори малу напорниов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom