UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дупи си ги Баварците и кога не играш против нив.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја најдов на нет ај не се фаќајте за детали да го ебам.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Две победи од по 2-3 гола разлика ќе оствари Баерн.
Ја сум искрен човек, те шо сум пишал, ама Мојс и Јунајтед успеаа да изненадат вчера. Искрено, по мое не беше црвен тоа на Швајнштајгер и требаше да има пенал за Баерн кога не знам кој лешпер играше со рака. Ја гледав од 35 минута прво полувреме, та затоа не знам шо било со поништен гол за Јунајтед. Сепак, на Алијанц Јунајтед тешко да си замине без некој солиден пораз :D:P
П.С. Фанови на Јунајтед, номинацијата „Торес на годината“ добива сериозна конкуренција во „Велбек на годината“. А тоа ме тера на помисла, каков ли тандем би биле Торес - Велбек у шпиц :ROFLMAO:?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.990
Поени од реакции
67.820
Ја сум искрен човек, те шо сум пишал, ама Мојс и Јунајтед успеаа да изненадат вчера. Искрено, по мое не беше црвен тоа на Швајнштајгер и требаше да има пенал за Баерн кога не знам кој лешпер играше со рака. Ја гледав од 35 минута прво полувреме, та затоа не знам шо било со поништен гол за Јунајтед. Сепак, на Алијанц Јунајтед тешко да си замине без некој солиден пораз :D:P
П.С. Фанови на Јунајтед, номинацијата „Торес на годината“ добива сериозна конкуренција во „Велбек на годината“. А тоа ме тера на помисла, каков ли тандем би биле Торес - Велбек у шпиц :ROFLMAO:?
Потентни како 97 годишен старец.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
A за кој пенал правите муабет бе луѓе цело време? Најозбилно прашувам, имав на моменти заебанции со стримовите, па може ми избегал?

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
A за кој пенал правите муабет бе луѓе цело време? Најозбилно прашувам, имав на моменти заебанции со стримовите, па може ми избегал?
Na Bitner mu letna rakata 2 metra , a ti ne si go videl toa :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Торес и Жиру.:icon_mrgr:
Па Велбек и не е толку лоша опција ко за 3 напаѓач, само кукаат навивачиве на Јунајтед, башка го имаат и Чичарито. Ја овие двајца со 2 раце пи ги прифатил како 3 опција во Челзи.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
^
Види го стариов ерген што постира.Осеќам ќе најде од 2010 некој цитат,барем го бива за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom