UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Она од Швајнштајгер не беше ни фаул врз Руни, топката ја удри а овај сам си летна...
Ne gledase sudijata, od koa pisnaa ovie se svrti i bez da se konsultira crven dade. Amatersko sudenje. Smeshni mi se Manchesterovci, ajde nie sme razocarani ama pa nikakva igra da nemozes da razviesh samo da nabacuvash sramota e toa, pa uste se raduvaat.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.145
Retko komentiram za sudii ama denes ne demolira sudijata. Crven za Valencia, penal cisti u prvo i cist start na Svajni vrz Runi, sudijata nitu gledashe u momentot tamu.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Колку грешеше за едните толку и за другите. Чист гол на Велбек поништи, жолтиот на Валенсија и вториов на Швајни исти старт. За пеналот у право си.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Тим што игра затворено не е досаден, а тим што игра постојано со топката и пробува нешто Е досаден. :rolleyes:
Досадни сте зашто пимплате околу 16-ник цело време,лани игравте многу боље.
Нема Мартинез, нема Швајне, нема Тиаго за наредната.

:pos:
Крос со мислите на Манчестер,аууу ќе гори на Алианц:)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не можам да куцам на тастатурава , газот ме боли од сето тоа тртење,пунење и распарчување. Колку заврши не видов 0:25?

Еххх велбек стоко циганска мамицата твоја, сеа ке идевме со предност во минхен. Но добро е барем Швајнот и мартинез ги нема во реваншот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
браво за нашите прц за вашите :icon_lol:
у пп многу тапа беше Јунајтед у второ сасвим солидно у однос на формата на двата тима, мое мислење е дека у минхен ке се играат продужетци :rolleyes:
бтв овој нејмар има ли натпревар на кој не дајвнал?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
[quote="Uli Hoeneß, post: 6526259, member: 41653"Тим што игра затворено не е досаден, а тим што игра постојано со топката и пробува нешто Е досаден. :rolleyes:[/quote]
Досадна е екипата што не може да си ја исполни целта, Ако целта ти е да играш офанзивно досадно е да не можеш да создадеш 100% шанса.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ne gledase sudijata, od koa pisnaa ovie se svrti i bez da se konsultira crven dade. Amatersko sudenje. Smeshni mi se Manchesterovci, ajde nie sme razocarani ama pa nikakva igra da nemozes da razviesh samo da nabacuvash sramota e toa, pa uste se raduvaat.
А вие една игра братче шо развивте шо да ти расправам. :icon_lol: Само посед што имавте. Играва ваша не е тики-така, туку ТАКА-ТАКА! :icon_lol:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Колку е резултатот?Нешо читав дека ќе имало дебакл и тоа во сред Манчестер а?
Не идело изглеа по планот ама од тоа што слушав заслужил Баерн да победи 0-12 .

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Со една утакмица не се иде понатаму.
Во Минхен тешко ќе биде за М.УТД, На Калдерон исто тешка игра. Атлетико и со 0-0 иде , а М.УТД секоја чест за оваа утакмица но ке го јадат и за оваа утакмица на Алианц Арена. Мое мислење. Може Баерн заврши со сезоната у Германија, но и М.УТД заврши истотака, ако успеат лига Европа да изборат.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
поздрав до сите хејтери што мрчеа јунајтед ке примел 10 гола....
да беше јогуртот поспретен ке ве испратевме уште сеа....
али тоа е....
на алианц ќе ве прцнеме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom