UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Она од Швајнштајгер не беше ни фаул врз Руни, топката ја удри а овај сам си летна...
Ne gledase sudijata, od koa pisnaa ovie se svrti i bez da se konsultira crven dade. Amatersko sudenje. Smeshni mi se Manchesterovci, ajde nie sme razocarani ama pa nikakva igra da nemozes da razviesh samo da nabacuvash sramota e toa, pa uste se raduvaat.

Retko komentiram za sudii ama denes ne demolira sudijata. Crven za Valencia, penal cisti u prvo i cist start na Svajni vrz Runi, sudijata nitu gledashe u momentot tamu.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Колку грешеше за едните толку и за другите. Чист гол на Велбек поништи, жолтиот на Валенсија и вториов на Швајни исти старт. За пеналот у право си.

Тим што игра затворено не е досаден, а тим што игра постојано со топката и пробува нешто Е досаден. :rolleyes:

Досадни сте зашто пимплате околу 16-ник цело време,лани игравте многу боље.
Нема Мартинез, нема Швајне, нема Тиаго за наредната.

:pos:

Крос со мислите на Манчестер,аууу ќе гори на Алианц:)

1604776_615171725225561_1353376228_n.jpg

Овој е роден со ваква фаца сто посто

Не можам да куцам на тастатурава , газот ме боли од сето тоа тртење,пунење и распарчување. Колку заврши не видов 0:25?
t1580.gif
t1580.gif
t1580.gif
t1580.gif

Еххх велбек стоко циганска мамицата твоја, сеа ке идевме со предност во минхен. Но добро е барем Швајнот и мартинез ги нема во реваншот.

браво за нашите прц за вашите :icon_lol:
у пп многу тапа беше Јунајтед у второ сасвим солидно у однос на формата на двата тима, мое мислење е дека у минхен ке се играат продужетци :rolleyes:
бтв овој нејмар има ли натпревар на кој не дајвнал?

[quote="Uli Hoeneß, post: 6526259, member: 41653"Тим што игра затворено не е досаден, а тим што игра постојано со топката и пробува нешто Е досаден. :rolleyes:[/quote]
Досадна е екипата што не може да си ја исполни целта, Ако целта ти е да играш офанзивно досадно е да не можеш да создадеш 100% шанса.

Ne gledase sudijata, od koa pisnaa ovie se svrti i bez da se konsultira crven dade. Amatersko sudenje. Smeshni mi se Manchesterovci, ajde nie sme razocarani ama pa nikakva igra da nemozes da razviesh samo da nabacuvash sramota e toa, pa uste se raduvaat.

А вие една игра братче шо развивте шо да ти расправам. :icon_lol: Само посед што имавте. Играва ваша не е тики-така, туку ТАКА-ТАКА! :icon_lol:

Колку е резултатот?Нешо читав дека ќе имало дебакл и тоа во сред Манчестер а?
Не идело изглеа по планот ама од тоа што слушав заслужил Баерн да победи 0-12 .

Со една утакмица не се иде понатаму.
Во Минхен тешко ќе биде за М.УТД, На Калдерон исто тешка игра. Атлетико и со 0-0 иде , а М.УТД секоја чест за оваа утакмица но ке го јадат и за оваа утакмица на Алианц Арена. Мое мислење. Може Баерн заврши со сезоната у Германија, но и М.УТД заврши истотака, ако успеат лига Европа да изборат.

поздрав до сите хејтери што мрчеа јунајтед ке примел 10 гола....
да беше јогуртот поспретен ке ве испратевме уште сеа....
али тоа е....
на алианц ќе ве прцнеме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom