Ne gledase sudijata, od koa pisnaa ovie se svrti i bez da se konsultira crven dade. Amatersko sudenje. Smeshni mi se Manchesterovci, ajde nie sme razocarani ama pa nikakva igra da nemozes da razviesh samo da nabacuvash sramota e toa, pa uste se raduvaat.Она од Швајнштајгер не беше ни фаул врз Руни, топката ја удри а овај сам си летна...
Не ја ни допре топката Швајнето.Она од Швајнштајгер не беше ни фаул врз Руни, топката ја удри а овај сам си летна...
Колку грешеше за едните толку и за другите. Чист гол на Велбек поништи, жолтиот на Валенсија и вториов на Швајни исти старт. За пеналот у право си.Retko komentiram za sudii ama denes ne demolira sudijata. Crven za Valencia, penal cisti u prvo i cist start na Svajni vrz Runi, sudijata nitu gledashe u momentot tamu.
Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Досадни сте зашто пимплате околу 16-ник цело време,лани игравте многу боље.Тим што игра затворено не е досаден, а тим што игра постојано со топката и пробува нешто Е досаден.![]()
Крос со мислите на Манчестер,аууу ќе гори на АлианцНема Мартинез, нема Швајне, нема Тиаго за наредната.
![]()
А вие една игра братче шо развивте шо да ти расправам.Ne gledase sudijata, od koa pisnaa ovie se svrti i bez da se konsultira crven dade. Amatersko sudenje. Smeshni mi se Manchesterovci, ajde nie sme razocarani ama pa nikakva igra da nemozes da razviesh samo da nabacuvash sramota e toa, pa uste se raduvaat.
Колку е резултатот?Нешо читав дека ќе имало дебакл и тоа во сред Манчестер а?Ne gledase sudijata, od koa pisnaa ovie se svrti i bez da se konsultira crven dade. Amatersko sudenje. Smeshni mi se Manchesterovci, ajde nie sme razocarani ama pa nikakva igra da nemozes da razviesh samo da nabacuvash sramota e toa, pa uste se raduvaat.