UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Со ланскиот Дортмунд, и Јунајтед како го знаеме на Ферги ова би било најјакото четвртфинале шо може да го гледаме...:vozbud::vozbud::vozbud:

Без навреда, Дортмунд и Јунајтед тука се убедливо најслаби, но ЛШ е, се може да се деси, не треба да губат надеж фановите.

Се чека петок... лично би сакал да ги избегнеме РеЈал и Челзи. :noze:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.092
Некако ми стои дека ќе нема ниту еден пар од иста држава.

Шпанците Реал/Барса ќе вкрстат со некоја од Баерн/Дортмунд
Атлетико ќе го добие Манчестер сигурно , и остануваат Челзи - ПСЖ.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Ednas i so Viljareal ne pominaa,4ti bea vo grupa,toa bese Barca-Arcenal koga igraa finale mislam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Toчно. Виљареал, Бенфика и Лил мислам беше последната. :D

Иначе мене па ме влече нешто на Атлетико - Челзи. Ќе падне ќотек ипол на оваа утакмица. :D

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Baern - Celzi
Real - Mancester
Barca - Dortmund
PSG - Atletiko

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ова ќе биде едно од најјаките 1/4 финалиња во понова историја...
Манчестер и Дортмунд се релативно најслаби по форма, евентуално со Атлетико би имале шанса, ама другиве екипи ќе биде забава за гледање...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Ова ќе биде едно од најјаките 1/4 финалиња во понова историја...
Манчестер и Дортмунд се релативно најслаби по форма, евентуално со Атлетико би имале шанса, ама другиве екипи ќе биде забава за гледање...
Абе и Барса лани беше забава за гледање со Баерн, дали мислиш оти и за сезонава важи истото, кога според мене, Барса е послаба од минтата, а Баерн е тука некаде? :D

Него, никој не го сака Олимпијакос. :(

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
ајде бе и ти па не сери
Полека со речникот друже, не си на пазар кај тебе у селото

Он-топик и оф-клошар:

Реал - ПСЖ
Баерн - Атлетико
Барса - Манчестер
Дортмунд - Челзи

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Ова се чекаше.
Ја би за барса ко пријателов над мене, дека се најнестабилни сезонава и им должиме мочање.
А овие другиве нека вежбаат за финале.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Пошто се испостави дека не сум видовит :), а со тоа немам појма кои би биле паровите, само ќе пишам еден мој рејтинг на екипите кои се во четврт-финалето:
Баерн Минхен - комплетни до крај, и на тактички и на технички план и со константна форма
Реал Мадрид - не паѓаат подолу од Баерн, супер екипа, во добра форма се, ама имам чувство дека сеуште им фали некое делче од мозаикот
Барселона/ПСЖ - Барса се секогаш добри, но некако имаат пад во формата на некои од клучните играчи; ПСЖ се тука некаде со Барселона, можеби и за нијанса подобри и во солидна форма
Челзи/Атлетико - Челзи се добра екипа, Мурињо е (докажан) тактички гениј, ама екипата делува по малку незрело, тој спој на младешкиот ентузијазам со старото искуство уште не е целосен; Атлетико исто така е многу добра екипа, но со тоа што се во игра за трофеј во Ла Лига, на таа сметка можат да жртвуваат во ЛШ
Борусија Дортмунд - квалитетот е несомнен (и докажан), но премногу повреди имаа оваа година, а познато е дека после повреда играч потешко се враќа во препознатлива форма
Манчестер Јунајтед - за сите горенаведени екипи ова е најпосакуваниот противник, со право, жални се. Им падна најлесниот противник па пак се помачија (да имаа грците малку повеќе мадиња, за нив ќе пишував сеа). Во поглед на квалитет не се споредуваат, најслаби се, а и во поглед на стручен мозок се убедливо најслаби, Мојс е најочајниот тренер од сите други. Сепак, период на транзиција и обнова на тимот, многу и не може да се замери.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Манчестер-Атлетико
Барса-Дортмунд
Реал-Баерн
Челзи-ПСЖ

милина
Атлетико-Челзи
Рејал-Бајерн
Барселона-Манчестер
ПСЖ-Дортмунд

мераци
Ја па стварно мислев елиени сте, ако е за утеха помалце ќе боли ако изгубите во четврт финале него ли во финале. :) Така да кад је бал нек је маскенбал.:)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Баш дека се најслаби и сите ги посакуваат, типувам дека ќе се паднат Манчестер Ј. со Борусија Д. :LOL:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.989
Поени од реакции
67.816
HristijanWR23 сфати дека е мајтап, ама ти некако многу сериозен ми си. :D :D :D
Па сериозен муабет се правеше вчера за ова во ПЛ темата :D

Баш дека се најслаби и сите ги посакуваат, типувам дека ќе се паднат Манчестер Ј. со Борусија Д. :LOL:
Слабо ги имам следено Дортмунд сезонава, ама ако уште ја имаат таа брза трансформација од одбрана во напад, има да биде шоу.
Моменталната форма, и Мојс му даваат за право на било кој тим да го посакува Јунајтед.

Чудната ствар е што Јунајтед со исклучок во Атина, ЛШ ја игра на некое друго ниво, зашто у ПЛ се влечат како пироќански црева.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom