UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цццц...Лева кој копук...

44bdd3956726dafbe36f2b600b532552.gif

Хм, ко за четврт финале желба би ми биле овие парови

Баерн М. - Барселона (вториве верувам имаат многу што да им кажат на првите :), иако фановиве нивни некако тивки се по ова прашање :))
Реал М. - Челзи (највеќе ради тоа што ме интересираат изјавите на Мурињо :))
Манчестер Ј. - Атлетико М. (чисто да се види до кај е англиската премиер лига, а до кај се Шпанциве :))
ПСЖ - Борусија Д. (ова нема да ми разбуди некој интерес, јес да се мислев меѓу Челзи и Борусија за дуелот со Реал :))

Зар не ви стана досадно да ги споредувате лигите од еден двомеч .... :)

Нешто многу ги посакувате Минхен, be careful what you wish for. Да не биде после тражили сте - гледајте ;)

ццц така слично му ја скапаа главата на Чех, али коментарите "lewandowski smece mrtvo" "da je Kolasinac ovo uradio sad bi neki navijac Bosne i navodno poznavalac fudbala rekao: nek' je. to lave. masina...", :pos:, али дека е за пцуење , за пцуење е :D[DOUBLEPOST=1395271846][/DOUBLEPOST]
Нешто многу ги посакувате Минхен, be careful what you wish for. Да не биде после тражили сте - гледајте ;)
ајде бе и ти па не сери, јесте да сте најјаки али како да ги тераш оние по форумов што пишат против Баерн и одма им одговараш ко за јајца да те фатиле...:pos:

Кој сака кладба тука дека Баерн нема да освои годинава?

Дајте ги Реал, Минхен или Барса!!!
Внимавај што посакуваш пријателе.

Вака во еуфорија може се да изгледа лесно, ама верувај ќе дојде моментот кога ќе го видиш противникот не само по името туку и на теренот и ќе се покаеш за желбата што си ја имал. Не дека од тебе зависи со кого ќе се падне Челзи, но сепак...

Ќе се најдеме претходно ќе се договориме убаво :D

Шала на страна,многу се дига тензија околу тоа кој ќе освои а до финалето има уште мнооогу....

Не се замарам уопште,нека се пласираат прво па може да праиме муабет.

aиииии што сањал лошо вчера Мојсо за да победи вака убедливо ??/ А и на РВП нешто не му било добро денес ....

Би сакал некое јако дерби во 1/4 финале. Под тоа подразбирам Реал-Барса, Реал-Атлетико, Дортмунд-Баерн, а може и Баерн-Барса/Реал. Манчестер-Челзи не сакам оти досадно е. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom