оти?Ау браво. Од натпреваров дефинитивно сфатив дека помеѓу Олимпијакос и Јунајтед би сакал Челзи да се сретне со Јунајтед (освен тоа што ене каде е Грција за да се гледа во живо)
Освен одбраната што им е катастрофаСпоред мене најдобро до сега изиграа Ман Утд во оваа сезона (барем утакмиците јас што ги гледав)... Јас реков да не се отпишуваат црвените ѓаволи пред време ....
Тешко ти е на душичето а?Генијалец е Мојс, оваа утакмица ќе влезе во аналите на Манчестер Јунајтед како најголем триумф во историјата на клубот против гигантот Олимпијакос. Симнувам каппа.
Da go poslusaa Moyes letovo nemase da ima dupki vo sredinata. Sfakaat od gore deka e nivna krivica.Ова ако е најдобро од Јунајтед сезонава,ондак јасно ти е дека сезонава е у курац....
Неможам да сфатам што им објаснува Мојс пред утакмица,како е можно да имаат толкави дупки на средина,и во 3 секунди да им доаѓа противникот пред гол..
Сами си се криви грциве,може да ја решат утакмицава до сеа повеќе пати....
Сами си се криви грците, ама затоа што одбраната им е каша попара, ај што дадоа евтин пенал, па на вториот гол одбранбенион му ја подаде на Руни за да му асистира на ПерсиОва ако е најдобро од Јунајтед сезонава,ондак јасно ти е дека сезонава е у курац....
Неможам да сфатам што им објаснува Мојс пред утакмица,како е можно да имаат толкави дупки на средина,и во 3 секунди да им доаѓа противникот пред гол..
Сами си се криви грциве,може да ја решат утакмицава до сеа повеќе пати....
Супер ми е на душичето, си иам Дортмунд гол-гол прво и вас дупла победа.Тешко ти е на душичето а?
Па види сеа редно време е ние годинава да се израдуваме нели?и вие ко би биле у оваа ситуација сигурен сум дека исто би било.А реалноста е дека уште рано и све може да се деси.Сами си се криви грците, ама затоа што одбраната им е каша попара, ај што дадоа евтин пенал, па на вториот гол одбранбенион му ја подаде на Руни за да му асистира на Перси
Супер ми е на душичето, си иам Дортмунд гол-гол прво и вас дупла победа.
Ама човек да пркне кај вас у фан клуб ќе си помисли на Барселона им правите ремунтада, а не на Олимпи факинг јакос.
По конкретни се, имаа подобри (а и повеќе) шанси од Јунајтед, држат 50-50 посед а се екипа што немаше ептен големи шанси пред двомечов да влезе во 1/4 финале, па уште победи и 2-0 и наместо да се брани паметно си напаѓаа. Сметам дека Челзи (еве фановите на другите екипи нека си кажат за нив) многу полесно би се одбраниле тоа т.н. напади на Јунајтед него ли од нападите на Олимпијакосоти?