UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Генијалец е Мојс, оваа утакмица ќе влезе во аналите на Манчестер Јунајтед како најголем триумф во историјата на клубот против гигантот Олимпијакос. Симнувам каппа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
тек сеа забавно ке биде.... тек ако даде гол олимпијакос после уште 2 ке мора јунајтед :coffee:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Ау браво. Од натпреваров дефинитивно сфатив дека помеѓу Олимпијакос и Јунајтед би сакал Челзи да се сретне со Јунајтед (освен тоа што ене каде е Грција за да се гледа во живо :( )
оти?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Според мене најдобро до сега изиграа Ман Утд во оваа сезона (барем утакмиците јас што ги гледав)... Јас реков да не се отпишуваат црвените ѓаволи пред време ....
Освен одбраната што им е катастрофа

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ова ако е најдобро од Јунајтед сезонава,ондак јасно ти е дека сезонава е у курац....

Неможам да сфатам што им објаснува Мојс пред утакмица,како е можно да имаат толкави дупки на средина,и во 3 секунди да им доаѓа противникот пред гол..

Сами си се криви грциве,може да ја решат утакмицава до сеа повеќе пати....

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Генијалец е Мојс, оваа утакмица ќе влезе во аналите на Манчестер Јунајтед како најголем триумф во историјата на клубот против гигантот Олимпијакос. Симнувам каппа.
Тешко ти е на душичето а?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова ако е најдобро од Јунајтед сезонава,ондак јасно ти е дека сезонава е у курац....

Неможам да сфатам што им објаснува Мојс пред утакмица,како е можно да имаат толкави дупки на средина,и во 3 секунди да им доаѓа противникот пред гол..

Da go poslusaa Moyes letovo nemase da ima dupki vo sredinata. Sfakaat od gore deka e nivna krivica. :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

Сами си се криви грците, ама затоа што одбраната им е каша попара, ај што дадоа евтин пенал, па на вториот гол одбранбенион му ја подаде на Руни за да му асистира на Перси
Тешко ти е на душичето а?
Супер ми е на душичето, си иам Дортмунд гол-гол прво и вас дупла победа.
Ама човек да пркне кај вас у фан клуб ќе си помисли на Барселона им правите ремунтада, а не на Олимпи факинг јакос.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
ја незнам зошто некој уште сега го пласираа Јунајтед во 1/4ф ??
има уште 45 минути или уште една четвртина што би рекле коментаториве :)

!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Сами си се криви грците, ама затоа што одбраната им е каша попара, ај што дадоа евтин пенал, па на вториот гол одбранбенион му ја подаде на Руни за да му асистира на Перси

Супер ми е на душичето, си иам Дортмунд гол-гол прво и вас дупла победа.
Ама човек да пркне кај вас у фан клуб ќе си помисли на Барселона им правите ремунтада, а не на Олимпи факинг јакос.
Па види сеа редно време е ние годинава да се израдуваме нели?и вие ко би биле у оваа ситуација сигурен сум дека исто би било.А реалноста е дека уште рано и све може да се деси.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
По конкретни се, имаа подобри (а и повеќе) шанси од Јунајтед, држат 50-50 посед а се екипа што немаше ептен големи шанси пред двомечов да влезе во 1/4 финале, па уште победи и 2-0 и наместо да се брани паметно си напаѓаа. Сметам дека Челзи (еве фановите на другите екипи нека си кажат за нив) многу полесно би се одбраниле тоа т.н. напади на Јунајтед него ли од нападите на Олимпијакос :)[DOUBLEPOST=1395262305][/DOUBLEPOST]А инаку баш ми се гледаат пенали. Па мајку му стара 1/8 финале на ЛШ е, срамота е од 8 меча само 1 да биде неизвесен.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Е слободниов да ми речиш... :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А судењево е налик на Апелационен при случај граѓанин против држава.

То бе РВП. Голчиште.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Kako se pali komentatorot na MTV, ova e vecer za pametenje na Old Trafford haha.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom