UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Vaka pokvalitetno Real igrase koga otpadnaa od Baern na penali.

Togas realno e deka sami si otpadnaa,nikoj ne im bese kriv.

Real,Barsa,Baern i bi trebalo Celzi.Od pozadina Dortmund,PSG,Olympiakos i najverojatno At.Madrid.

E sega ne mi se veruva deka site "pojaki" ekipi ke vkrstat so ekipite od "vtoriot" eshalon.

Koi dve ekipi ke se nadenat uste vo 1/4 ...:noze:

Mi odi na pamet dolgoocekuvanoto finale da go gledame malce porano..

Koi sreckovci ke se padnat so Olympiakos me interesira,a Baern sigurno ne gi dobivaat.

Lani Dortmund se spasi,gi dobi Malaga.Nisto cudno i godinava.
Толку си сигурен дека грците ќе одат понатаму? Или онака буцаш ради некоја тегоба од минатото? :cautious:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Leverkusen e sram za Germanskiot fudbal, samo tolku ke kazam. Nikojpat nema da gi biva, ko Schalke nosat luzerski gen. I Schalke go ceka tezok debakl, iako dobro im kinisa vo Bundesligata vreme e za tupanici.
Како што кажав Шалковци неможат да бидат живи без да добиват редовно дебакели.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Сантана две грешки два гола.
Dortmund gi oslabnuva konkurentite so prakjajne igraci tamu a ne so zemajne ko vie :P
Sokratis >>>>>>> Santana[DOUBLEPOST=1393492282][/DOUBLEPOST]
Треба да им го земат 3 и 4 место за лш на Бундес лигата а не вака да се резилат во Лш .
A koj ke igra za niv? Sepak grupite gi pominaa i se megju najdobrite 16 ekipi vo Evropa. E sega sto redovno primaat petarda od jakive klubovi e drug problem. Toa im e vo matricata na klubot i nema da se smeni.[DOUBLEPOST=1393492599][/DOUBLEPOST]
Vaka pokvalitetno Real igrase koga otpadnaa od Baern na penali.

Togas realno e deka sami si otpadnaa,nikoj ne im bese kriv.

Real,Barsa,Baern i bi trebalo Celzi.Od pozadina Dortmund,PSG,Olympiakos i najverojatno At.Madrid.

E sega ne mi se veruva deka site "pojaki" ekipi ke vkrstat so ekipite od "vtoriot" eshalon.

Koi dve ekipi ke se nadenat uste vo 1/4 ...:noze:

Mi odi na pamet dolgoocekuvanoto finale da go gledame malce porano..

Koi sreckovci ke se padnat so Olympiakos me interesira,a Baern sigurno ne gi dobivaat.

Lani Dortmund se spasi,gi dobi Malaga.Nisto cudno i godinava.
Ja sum za najjakite timovi da mu se padnat na Dortmund ama pod uslov da nema tolku povredeni kako sega. Zatoa i sega sum zadovolen so Zenit posto bez 5-6 prvotimci tesko e minuvajneto protiv golem tim. Inace Dortmund i si zasluzi da mu se padne Zenit, prvi bea vo grupa so Arsenal i Napoli. Inace Dortmund i redovno se "spasuva". Lani kako se spasi vo grupite so Real, City i Ajax, toa cudo bese. A i vo polufinale se spasi so Real, takva sreka so protivnicite ne sum videl dosega. :D

Последно уредено:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Се спасија за 1/4 тоа ми беше муабетот.Малага делуваше опасно потоа ама важно пројдовте.Е сега Олимпијакос да не ви се падне..:pipi:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Се спасија за 1/4 тоа ми беше муабетот.Малага делуваше опасно потоа ама важно пројдовте.Е сега Олимпијакос да не ви се падне..:pipi:
I so niv imame otvorena smetka od pred 2 godini. So Arsenal kolku tolku se pomirija, Marsej isto taka a ostanuvaat uste Grcive. Nezgodni se, i mozebi za koncentracijata e podobro drug tim da mu se padne na Dortmund, ete PSZ na primer, ama nemam protiv i Grcite da se. No Dortmund ne e uste projden, prvo da go pominat Zenit pa ke vidime. Inace odlukata da se cuva Lewa se pokaza kako totalno tocna.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.928
Поени од реакции
11.746
Толку си сигурен дека грците ќе одат понатаму? Или онака буцаш ради некоја тегоба од минатото? :cautious:
Ароганција. Се мава од глава.
Стрпи се малку, ќе видиш дека сум во право. А во меѓувреме трпи ремет на сопствена сметка.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.251
Поени од реакции
18.461
Многу би сакал да освои ПСЖ пред се заради Ибрата. Машина е човекот и максимално заслужува ЛШ трофеј. Покрај Реал и Баерн стварно ќе биде тешко некој друг да се протне, ама ЛШ е ептен заебана каде што детали одлучуваат и не знаеш што може да се случи. Еден лош натпревар и отиде јабана.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Се мислам дека годинава Челзи освојува. Според мене Баерн, Реал, Челзи у топ 3, у полуфинале ако не укрстат со овие 3 ќе се борат ПСЖ и Барса. Најлесно ќе му биде на оној шо ќе укрсти со победникот од Олимпијакос/Манчестер. А тоа мислам ќе биде Реал :icon_lol:
Иначе Барса сакам со Дортмунд да се падне. Со другиве ги иам глеано, со нив никад, затоа и сакам.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Се мислам дека годинава Челзи освојува. Според мене Баерн, Реал, Челзи у топ 3, у полуфинале ако не укрстат со овие 3 ќе се борат ПСЖ и Барса. Најлесно ќе му биде на оној шо ќе укрсти со победникот од Олимпијакос/Манчестер. А тоа мислам ќе биде Реал :icon_lol:
Иначе Барса сакам со Дортмунд да се падне. Со другиве ги иам глеано, со нив никад, затоа и сакам.
Играа 97ма финале на Супер куп на Европа во два меча (Дортмунд како шампион на ЛШ а Барса шампион на КПК) и во Дортмунд заврши 0-0 а во Барселона 2-0.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Играа 97ма финале на Супер куп на Европа во два меча (Дортмунд како шампион на ЛШ а Барса шампион на КПК) и во Дортмунд заврши 0-0 а во Барселона 2-0.
Знам, не си ме разбрал убаво. Ги неам гледано ја, пошо у понова историја немаат играно, а овој тим на Дортмунд е добар и затоа, интересна утакмица ќе биде :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Епа сеа замисли си,што можеме па ние да им напраиме....:icon_lol:

Шала на страна,одлична сезона ќе биде ова во ЛШ!
Ќе правиме муабет кога ќе се сретнат, а дај боже да се сретнат ( освен ако Баерн не биде елиминиран пред да се сретне со Реал)...[DOUBLEPOST=1393513740][/DOUBLEPOST]
Епа сеа замисли си,што можеме па ние да им напраиме....:icon_lol:

Шала на страна,одлична сезона ќе биде ова во ЛШ!
Ќе правиме муабет кога ќе се сретнат, а дај боже да се сретнат ( освен ако Баерн не биде елиминиран пред да се сретне со Реал)...[DOUBLEPOST=1393513807][/DOUBLEPOST]
И баварциве многу нежни бе,такво време дојде или што е работава:)
Castiel vol. 2 :ROFLMAO:

M

Mario Gómez

Гостин
Cetvrt finaleto bi go podelil u timovi koi imaat shansa da osvojat : Baern, Real, PSZ, Barsa i Celzi po ovoj redosled. I timovi koi nemaat shansa Dortmund, Atletiko i Olympiakos.

*note: Ima neizvesnost samo za Chelsea - Galatasaray utakmicata.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom