ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Е не бе Јуве може ебате....Баерн не може да му се фати на ваков Реал...

Е не бе Јуве може ебате....Баерн не може да му се фати на ваков Реал...
Богами, Јуве одигра доста рамноправен двомеч со нив имајќи предвид дека Реал се вонземјани сезонава. Секогаш пред мечеви со Реал сум се потсмевал, во стилот, "абе пациенти"Е не бе Јуве може ебате....![]()
Богами, Јуве одигра доста рамноправен двомеч со нив имајќи предвид дека Реал се вонземјани сезонава. Секогаш пред мечеви со Реал сум се потсмевал, во стилот, "абе пациенти", a сезонава за прв пат се плашев од дебакл. Сепак беше доста неизвесно и интересно (2-1 и 2-2).
ОК брат, Јуве одиграа фантастично со Реал и несреќно испаднаа од групи, Баерн се мизерија и не може да им се фатат на Реал, Македонија ќе оди на европско фудбал, сред Киев сите ќе се фатат за рака во оро на мирот (Путин оровоѓа), Грците ќе не признаат под уставно а слушам и колите од годинава ќе возат на оптимизам и добра воља место на бензин.Богами, Јуве одигра доста рамноправен двомеч со нив имајќи предвид дека Реал се вонземјани сезонава. Секогаш пред мечеви со Реал сум се потсмевал, во стилот, "абе пациенти", a сезонава за прв пат се плашев од дебакл. Сепак беше доста неизвесно и интересно (2-1 и 2-2).
абе јуве и со копенхаген имаше доста рамноправен двомеч...Богами, Јуве одигра доста рамноправен двомеч со нив имајќи предвид дека Реал се вонземјани сезонава. Секогаш пред мечеви со Реал сум се потсмевал, во стилот, "абе пациенти", a сезонава за прв пат се плашев од дебакл. Сепак беше доста неизвесно и интересно (2-1 и 2-2).
Сакаш да дискутираме или сакаш да се караш со некој па на мене ми се закачи? Најди едно мислење од мене на форумов каде сум напишал дека Баерн е мизерија и одма го бришам акунтов од форум. Па уште триста детски глупости изнапишал после тоа, европски во фудбал, ора, и други тракатанци.[DOUBLEPOST=1393453915][/DOUBLEPOST]ОК брат, Јуве одиграа фантастично со Реал и несреќно испаднаа од групи, Баерн се мизерија и не може да им се фатат на Реал, Македонија ќе оди на европско фудбал, сред Киев сите ќе се фатат за рака во оро на мирот (Путин оровоѓа), Грците ќе не признаат под уставно а слушам и колите од годинава ќе возат на оптимизам и добра воља место на бензин.
Кога и да се паднат Реал и Баерн тоа е мега-ебано-дерби на европскиот фудбал и стварно не гледам што те тера да мислиш дека која било од овие две екипи би била изразит фаворит ако се паднат, ама ОК, нек ти биде.
...и го доби со 4-2абе јуве и со копенхаген имаше доста рамноправен двомеч...
Барса - Реал финале че игра незнам шо се расправате... ако не со игра, Судиите че ги дотуркаат до финале. И потивко ајде деца спија..
Да бе, Челзи со 1-1 се знае дека ќе одат во 1/4 финале... Не дека нема да поминат, ама не се сигурни како Реал да кажеме или Дортмунд... И јас мислам дека Манчестер може на домашен терен да победи за 1/4 финале, ама ептен тешко ќе е... а и Милан не треба да го отпишувате, 0-1 е минимална предност.То је то.
90% се знаат 1/4 финалистите освен Јунајтед малце што е матна.
Веќе колку години ги местат Реал-Барса да се во финале ?Барса - Реал финале че игра незнам шо се расправате... ако не со игра, Судиите че ги дотуркаат до финале. И потивко ајде деца спија..