UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Ако де, смеј се и јас ќе се смеам. Веќе се смеам де :D. Ама не е до смеа да си го гледаш клубот од врвот на дното за само 6 месеци а во тој период оној за кој се смееш стигнал од дното до врвот :icon_lol:
Хмм, четврто место ви е врв бе? Со ваков став титула не земате уште 25 години. :icon_lol:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

Мое мислење е дека Де Геа се испосра тука..
(ццц не го отвора гифоф,го делетнале изгледа.):(

А најинтересна работа околу Олимпијакос ми е дека го шитнаа Митроглу сред сезона,што донекаде значи дека се откажале од ЛШ.:oops:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
У споредба со минатата де. Сите ни даваа максимум 5 место :D
Ааа не бива сеа. Интересно како ви се намалил апетитот. Порано бар верувавте оти следната ќе биде ваша, сега титулата за вас претставува само облаци. :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Препуштете ја темата на навивачите на Шалке и Реал.:love:

S

Stivie G

Гостин
Ааа не бива сеа. Интересно како ви се намалил апетитот. Порано бар верувавте оти следната ќе биде ваша, сега титулата за вас претставува само облаци. :D
Приземјени сме. И баш кога никој од нас не очекува тогаш може да освоиме :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Абе ја убаво реков.
Утре прв што ќе го цитираш ќе е Баерн фан.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
На работа вчера разговор помеѓу еден колега и мене:
-Вечер пак 2 двојки.
-Не бе мислам Х манчестер ќе биде јаки се грциве а манчестер ќе идат на бод со шанса од контра или прекин.
-Не бе слаби се, Митроглу го продадоја најдобар играч им беше.
-Абе не го дадоја за џабе го имаат Кембел, одличен играч е.
-Кај го најде тој играч само ти го знаеш и фанови на Арсенал.
- Ех само јас. Добар е, за Костарика игра и еве и на светско се пласираа.
-Абе ајде ќе ги напунат.

Денес сабајле јас:
-Сега знаеш кој е Кембел..
-......

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па има неколку работи,немате играно Лш,доста одамна,титула немате земено од времето на Дедо Ное,ти сигурно не ни ја памтиш последната ваша титула,а како играте прашање е дали некогаш ќе осетиш како е твојот тим да биде шампион.И оваа година пак ќе ви се смеам бес разлика што ние можда нема да играме ЛШ.дека нели вие и покрај лошата сезона на вашиот омразен противник,нема да бидете шампиони,а прашање е дали ќе бидете и у топ 4.Мислам дека имам материјал да ви се смеам у наредни 10 години.
„Како играте, прашање е дали ќе осетиш некогаш.“ Дечко, моментално ако за игра се дава титула, мислам дека треба да ни ја дадат уште утре.

Немате играно, немате освоено, немате ова, она.
Сегашност ме интересира, зошто кој се замара со минато, нАли?

Затоа, имај пријатен губитнички ден, како и вчерашниот и слободно смеј му се на Ливерпул, смеј му се до крај на живот со Мојс на клупа на Манчестер со помислата дека нема титула во ПЛ.

Ззоп.

Kaко бе за Дестан не знаеш, според Скопјани, најдобрата скара во градот...
Преценет ќебап што чини 13-14 денари. Не вреди :)

Дај му на Руни 400.000$$$$,заслужи дечкото.
Па, зошто ти е ставено во долари, тој зима околу 500.000 неделно :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.655
Поени од реакции
22.398
Aj kazete sega slobodno koj go stavi Zenit 1 na lifce :P
Inace odlicna utakmica, me nerviraat dve raboti:
- dvata golovi neregularni
- trebase Dortmund da dade uste 1-2 gola plus so sansite. Pak mnogu se popustija sansi, i Lewa iako dade dva gola mojse uste nekoj plus da dade.

Ama ok, dobro e sepak i toa so oslabnet tim, sepak uste igraci kako Hummels, Subotic, Gündogan, Kuba i Bender ne igraa. Realno maksimumot go vagjaat so tolku povredi godinava. A za Grosskreutz samo ke kazam deka e pojjak od koga i da e. Veke go odpisaa ama se vrati na golemo :cuc:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

Мое мислење е дека Де Геа се испосра тука..
(ццц не го отвора гифоф,го делетнале изгледа.):(

А најинтересна работа околу Олимпијакос ми е дека го шитнаа Митроглу сред сезона,што донекаде значи дека се откажале од ЛШ.:oops:

Митороглу мислам имаше уште 1ипол година од договор, го начекаа Фулам што очајно бараше засилување за спас во лига и во последен ден им го продадоа за 15 милиони. Исто добар бизнис направија и со Вајс им дојде како слободен играч и после 6 месеци го продадоа за 5 милиони.
а Олимпијакос има неколку млади солидни напаѓачи, го донесоа Хернан Перез од Виљареал, Марчано, Нелсон Валдез, го откупија Роберто од Атлетико, исто го купија и Пеле (пропаднатиот талент од Интер што отиде во Порто)

Aj kazete sega slobodno koj go stavi Zenit 1 na lifce :P
Inace odlicna utakmica, me nerviraat dve raboti:
- dvata golovi neregularni
- trebase Dortmund da dade uste 1-2 gola plus so sansite. Pak mnogu se popustija sansi, i Lewa iako dade dva gola mojse uste nekoj plus da dade.

Ama ok, dobro e sepak i toa so oslabnet tim, sepak uste igraci kako Hummels, Subotic, Gündogan, Kuba i Bender ne igraa. Realno maksimumot go vagjaat so tolku povredi godinava. A za Grosskreutz samo ke kazam deka e pojjak od koga i da e. Veke go odpisaa ama se vrati na golemo :cuc:
ја ги играв кец :oops:
во право си нерегуларни голови прими Дортмунд али сепак ја држеше утакмицата под контрола и после секој примен гол во рок од 3 минити им враќаа.
нажалост повредите се дел од фудбалот, а и Зенит беше ослабнат не им играше најдобриот играч од првенството (Дани) исто и Ансалди не беше во состав итн ....

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom