Хмм, четврто место ви е врв бе? Со ваков став титула не земате уште 25 години.Ако де, смеј се и јас ќе се смеам. Веќе се смеам де. Ама не е до смеа да си го гледаш клубот од врвот на дното за само 6 месеци а во тој период оној за кој се смееш стигнал од дното до врвот
![]()
У споредба со минатата де. Сите ни даваа максимум 5 местоХмм, четврто место ви е врв бе? Со ваков став титула не земате уште 25 години.![]()
Ааа не бива сеа. Интересно како ви се намалил апетитот. Порано бар верувавте оти следната ќе биде ваша, сега титулата за вас претставува само облаци.У споредба со минатата де. Сите ни даваа максимум 5 место![]()
fixed.Препуштете ја темата на навивачите на Бундеслига и Реал.![]()
Приземјени сме. И баш кога никој од нас не очекува тогаш може да освоимеАаа не бива сеа. Интересно како ви се намалил апетитот. Порано бар верувавте оти следната ќе биде ваша, сега титулата за вас претставува само облаци.![]()
HEHEHE OK POZZLAFOT ISPADNA OD KLETITE TURCI
hehe
„Како играте, прашање е дали ќе осетиш некогаш.“ Дечко, моментално ако за игра се дава титула, мислам дека треба да ни ја дадат уште утре.Па има неколку работи,немате играно Лш,доста одамна,титула немате земено од времето на Дедо Ное,ти сигурно не ни ја памтиш последната ваша титула,а како играте прашање е дали некогаш ќе осетиш како е твојот тим да биде шампион.И оваа година пак ќе ви се смеам бес разлика што ние можда нема да играме ЛШ.дека нели вие и покрај лошата сезона на вашиот омразен противник,нема да бидете шампиони,а прашање е дали ќе бидете и у топ 4.Мислам дека имам материјал да ви се смеам у наредни 10 години.
Преценет ќебап што чини 13-14 денари. Не вредиKaко бе за Дестан не знаеш, според Скопјани, најдобрата скара во градот...
Па, зошто ти е ставено во долари, тој зима околу 500.000 неделноДај му на Руни 400.000$$$$,заслужи дечкото.
![]()
Мое мислење е дека Де Геа се испосра тука..
(ццц не го отвора гифоф,го делетнале изгледа.)
А најинтересна работа околу Олимпијакос ми е дека го шитнаа Митроглу сред сезона,што донекаде значи дека се откажале од ЛШ.
![]()
ја ги играв кецAj kazete sega slobodno koj go stavi Zenit 1 na lifce
Inace odlicna utakmica, me nerviraat dve raboti:
- dvata golovi neregularni
- trebase Dortmund da dade uste 1-2 gola plus so sansite. Pak mnogu se popustija sansi, i Lewa iako dade dva gola mojse uste nekoj plus da dade.
Ama ok, dobro e sepak i toa so oslabnet tim, sepak uste igraci kako Hummels, Subotic, Gündogan, Kuba i Bender ne igraa. Realno maksimumot go vagjaat so tolku povredi godinava. A za Grosskreutz samo ke kazam deka e pojjak od koga i da e. Veke go odpisaa ama se vrati na golemo![]()