Џ
Џонтра Волта
Гостин
Идеме во револуција летоска, Интер, Милан, Манчестер, Ливерпул, Барселона, Валенсија.

Абе коцката е дел од мене ама ова со аватари не личи на ништо.Вие не кажавте оти Мурињо нема шанса да го продаде Мата на Манчестер?[DOUBLEPOST=1393369945][/DOUBLEPOST]
Ај јас и ти опклада на аватар оти Манчестер ќе помине во 1/4 финале?
Или еве ако си во Скопје може и на милка и кока кола или на сендвич од Вили да не кажеш дека аватарот не вреди ништо.![]()
Во тој случај ќе си почекаме уште некоја година за ЛШ.Е тоа дали ќе се промени или не не знам, затоа вие ќе се замаратеА и баш поради тоа што Јунајтед е екипа која што со години се држи на свои принципи ме тера да мислам дека можеби и не би се сменило ништо летово.
![]()
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.Абе коцката е дел од мене ама ова со аватари не личи на ништо.Ќе ми го дадеш Велбек да го носам..
За да нервозата ти замине на 19 Март подобро е да частиш ракија(марков манастир)..А за јадење само во Дестан.
Бирај што сакаш,секако отпаѓате.![]()
Идеме во револуција летоска, Интер, Милан, Манчестер, Ливерпул, Барселона, Валенсија.![]()
Kaко бе за Дестан не знаеш, според Скопјани, најдобрата скара во градот...Во тој случај ќе си почекаме уште некоја година за ЛШ.
Ама пример Мата не ли ти кажува дека сепак ќе се промени?Му ја дуплираа платата од кај вас и стана најскапиот трансфер на Манчестер до сега. Ќе видиме како и да е, јас пишував на крајот од минатата сезона колку и да се пуваме оти во ПЛ имало најмногу конкуренција, сите ќе го цуцнеме еднаш ради таа конкуренција. До сеа беше Ливерпул, оваа сезона ќе сме ние, нема да ме чуди после Венгер и Арсенал да го осетат тоа.
Мислам ме разбираш што сакам да кажам, за ЛШ има 6 конкуренти, 2 мора да испаднат од игра. Ама тоа е фудбалот.[DOUBLEPOST=1393371411][/DOUBLEPOST]
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.
Верувам оти Манчестер, со нормална тактика за условите на фудбалот од 2014та може да победи 2-0 со Олимпијакос. За понатака не знам...
Не сум ни слушал до сеа најискрено.Kaко бе за Дестан не знаеш, според Скопјани, најдобрата скара во градот...
Не знаеш што пропушташ.Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.
Верувам оти Манчестер, со нормална тактика за условите на фудбалот од 2014та може да победи 2-0 со Олимпијакос. За понатака не знам...
Абе си се збунил нешто. Тоа што ќе ги платиш, не значи дека ти треба да ги изедеш.Не знаеш што пропушташ.
Само греота ја да јадам а ти да ме гледаш.![]()
Ти додека јадеш тој ќе ти зборува и убедува дека за нив наредната сезона ќе биде подобра од оваа.Не знаеш што пропушташ.
Само греота ја да јадам а ти да ме гледаш.![]()
Многу паметен бе ти ? Ливерпул во ЕПЛ титула не видоа 20ина години, вие една година криза и после Венгер пак до смрт во криза а ?Во тој случај ќе си почекаме уште некоја година за ЛШ.
Ама пример Мата не ли ти кажува дека сепак ќе се промени?Му ја дуплираа платата од кај вас и стана најскапиот трансфер на Манчестер до сега. Ќе видиме како и да е, јас пишував на крајот од минатата сезона колку и да се пуваме оти во ПЛ имало најмногу конкуренција, сите ќе го цуцнеме еднаш ради таа конкуренција. До сеа беше Ливерпул, оваа сезона ќе сме ние, нема да ме чуди после Венгер и Арсенал да го осетат тоа.
Мислам ме разбираш што сакам да кажам, за ЛШ има 6 конкуренти, 2 мора да испаднат од игра. Ама тоа е фудбалот.[DOUBLEPOST=1393371411][/DOUBLEPOST]
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.
Него за вас и Сити не ми текна нешто, ама и вие поминавте 2012 лошо во ПЛ, се извадивте во ЛШ...Многу паметен бе ти ? Ливерпул во ЕПЛ титула не видоа 20ина години, вие една година криза и после Венгер пак до смрт во криза а ?![]()
Јас не се жаламНего за вас и Сити не ми текна нешто, ама и вие поминавте 2012 лошо во ПЛ, се извадивте во ЛШ...Како и да ја вртиш, конкуренцијата во Англија на која дркаме на сите ќе ни нанесе болка.
![]()
Епа тоа те викам, ве извади вас тоа што земавте ЛШ, иначе и вие имавте мизерна сезона во лигата со најјака конкуренција. Остај друго и Хазард немаше да го земате јас мислам.Јас не се жаламНие си освоивме ЛШ и ЛЕ. 2 европски титули за две години. Лигата нека си биле квалитетна. Подобро да имаме квалитетна лига. Види ги Јуве,Порто,Партизан
Оп во Буднес почна и Дортмунд и Леверкузен да се вмешуваат и оп ете ги Баерн на врв на Европа.