UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Како прво сомнително беше дали стартот беше внатре или надвор, постирате слика дека ногата на Демикелис е на метар од Меси и каде што не го ни допира.
Второ, у прво имаше чист пенал и не досуди.
Трето, чист поништен гол на Пиќе.
Се на се Барса е оштетена а не Манчестер. Како и да е, сигурни патници се Барса и ПСЖ у четврт финалето. Се најдобро.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Ако постој правда на светов сеа нареден дуел да се деси некако да биди Баерн - Барселона

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Настрана ми помина нервозата дека 1X ја имав Сити и страшно се заебав..само сакав да му потенцирам на сите тука што ја потценуваа Барса пред дуелот дека лесно ќе примела голови и дека Сити ќе ги надиграле...

Како што напоменав Сити се пички и немаат искуство за вакви натпревари што денес се покажа..тоа не беше пенал ама не го занемарува фактот дека Барселона буквално ги прегази со игра Сити на нивни терен каде си играа како сакаат..а играчите на Сити му се фатија нозете на сите до еден....па вчера и споредби со Баерн имаше дека таа победа на Сити беше во машка и цврста игра:pos:...чекајте луѓе смирете се малце..

И утре Баерн ќе биди чиста двојка

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.128
Поени од реакции
7.097
UEFAlona strikes again. Нека се ебат више оној педерон од судија секој старт жут им даваше, пеналот беше за цвен али БЕШЕ НАДВОР, кога Димикелис ја удира Миси ја удри по ногата надвор и оваа од што беше у движење падна внатре.Башка имаше и фаул за Сити што не го судеше пред таа акција. Како и да се надевам да им се падне Минхен или па ПСЖ у следна рунда и да не ги глеам више.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
Наместо убедлива победа од 0-4, заради грешките на судиите, Барселона е оштетена и победи само со 0-2. (n)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
UEFAlona strikes again. Нека се ебат више оној педерон од судија секој старт жут им даваше, пеналот беше за цвен али БЕШЕ НАДВОР, кога Димикелис ја удира Миси ја удри по ногата надвор и оваа од што беше у движење падна внатре. Како и да се надевам да им се падне Минхен или па ПСЖ у следна рунда и да не ги глеам више.
Koлку си само малоумен. А пеналот во прво и чист поништен гол на Пиќе?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
За Баерн утре 1.75 за двојка, а за ПСЖ беше 2.20 коеф.:eek:
Епа кога ќе фалат Ремзи и Волкот + Артета,не е ништо чудно. >1.90 беше пред некој ден,ама па и поштено си се изморија Арсенал мора да се признае.Си има триста фактори што ги сметаат кладилнициве.

Иначе Арсенал 3 дена пред возвратниот дуел ќе играат против Евертон во ФА Купот.Греота распоредот,ама јебига.:coffee:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
UEFAlona strikes again. Нека се ебат више оној педерон од судија секој старт жут им даваше, пеналот беше за цвен али БЕШЕ НАДВОР, кога Димикелис ја удира Миси ја удри по ногата надвор и оваа од што беше у движење падна внатре.Башка имаше и фаул за Сити што не го судеше пред таа акција. Како и да се надевам да им се падне Минхен или па ПСЖ у следна рунда и да не ги глеам више.
а не спомнуваш како пичките Сити со нивните магични над 100 гола цела сезона и со ултра офанзивна екипа која многу екипи можат да позавидат му се бранеа 90 минути на Барселона која е и тоа како ранлива во одбраната и не ни се обидоа да направат нешто туку само нафрлуваа преку Хесус Навас..јас сум бесен на Сити не на судијата..и на онај кромањонецот Пелегрини со Демикелис..какви морони бе еј..па Леванте повеќе отпор му дадоа на Барса и иизиграа 1000 пати подобро од овие мрсулите Сити

I

IBIZA SOUND

Гостин
mora da priznaeme deka sudijata bese malku zaguben
i zasluzeno barsa si tepa, city recisi i da nemase sansa za gol

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
-Оди на Камен Мост
-Затрчај се
-Пред оградата скокни
-Паѓај со главата надоле
-Укопај се у Вардар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom