Училишни униформи

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

Училишни униформи?

• Вкупно гласачи
    40
  • Гласањето е завршено на .
walker_girl напиша:
Абе има униформи ама не ги носат. Им стојат во чанти и во ќесиња колку да се каже дека се имало униформа а на час никој не седи со неа. Никој не почитува тоа дека е задолжително носење и ако не се почитува нема зошто ни да се воведува. Џабе е законот ако има дупки :)

Хм...абе униформите не се нај нај ама....не ги носат???Јас учам у гимназијата и до саа не сум видела да седе некој ученик на час без униформа(е саа има и исклучоци некои професори не терат учениците да носат униформи ама веруви оти се ептееен ретки).На одморите можда не се носат ама на час...:raz:

Абе, ок се униформите. Си се носат. Само малку е лошо што мојата се распадна на седмото перење. Сега ми е цела испокината се влечат конци од нејзе, а другите кој ги нарачав пред 1 месец ќе ми стигнат крај на март!?!?! Што да правам до тогаш?

Башка многу е позгодно кога не му ја мислам што да облечам од сабајле...ама тоа со перењето е стварно проблем.....викаат дека мене ми се испокинала дека сум ја сушел во машина, ама зашто тоа не се деси со другите милиони работи кој се перат и се сушат во машина?

*Pr|nCeSs* напиша:
Хм...абе униформите не се нај нај ама....не ги носат???Јас учам у гимназијата и до саа не сум видела да седе некој ученик на час без униформа(е саа има и исклучоци некои професори не терат учениците да носат униформи ама веруви оти се ептееен ретки).На одморите можда не се носат ама на час...:raz:

taka e i jas ucam tam i stavrno uniformite se nosat,ako ne nosas uniforma na cas toa e isto kako da ne si i prisuten na cas

И шо, сакаш да кажеш оти ве падат од час ако не носете униформи?!?

зависи кај кој професор. Кај историја ќе те избрка....другите не прават проблеми, ама ич....ама сепак, кога носат другите носам и јас, не сум црната офца во школото

walker_girl напиша:
И шо, сакаш да кажеш оти ве падат од час ако не носете униформи?!?
Инает си.
Тоа не чини. :)

Башка шириш дезинформации. Секаде кај што се воведени униформите се задолжителни при посетувањето настава. Па дури и во Струмица.

Acid напиша:
Инает си.
Тоа не чини. :)

Башка шириш дезинформации. Секаде кај што се воведени униформите се задолжителни при посетувањето настава. Па дури и во Струмица.

Хех види вака. Пред 2 дена среќавам едно девојче и викам кај ти е униформата вика во ташна. И ја прашувам зошто не ја носи вика ние у школо само кај построгите професори на час седиме со униформи. Кажувам јас што сум слушнала, не измислувам од мене, а впрочем и немам никаква причина да го правам тоа. Кај мене нема униформи и ми е сосема сеедно за другите школи. Само не чини безвезе да се купуваат униформи ако не се носат. Тоа ми беше зборот. :kajg:

А ти кај го сретна девојчево? Ако е надвор од школо, може да ја соблече и да ти каже што сака. :wink:

Поентата е, не верувам дека постои директор кој би вовел униформи, па после да ги направи незадолжителни... Така, јас лично (да сум родител) ќе отидам и ќе го издигам на клоци. Значи, кога веќе се воведуваат униформите, не смеат да си дозволат такви киксови. :wink:

Кај мене во школо мора да се носат униформи.Без исклучоци и оправдувања:icon_lol:

Acid напиша:
А ти кај го сретна девојчево? Ако е надвор од школо, може да ја соблече и да ти каже што сака. :wink:

Поентата е, не верувам дека постои директор кој би вовел униформи, па после да ги направи незадолжителни... Така, јас лично (да сум родител) ќе отидам и ќе го издигам на клоци. Значи, кога веќе се воведуваат униформите, не смеат да си дозволат такви киксови. :wink:

Епа тоа го зборувам цело време.

sch00lGirL напиша:
Кај мене во школо мора да се носат униформи.Без исклучоци и оправдувања:icon_lol:

awe zavisi...nekoi profesori ne primetuvaat bas,bas...ali pogolemiot del brkaat ako nemas uniforma...
btw mislam deka te vidov pred nekoj den... :)

doti4nata напиша:
awe zavisi...nekoi profesori ne primetuvaat bas,bas...ali pogolemiot del brkaat ako nemas uniforma...
btw mislam deka te vidov pred nekoj den... :)
Сите професори мене што ми предаваат бркаат од час без око да им трепне.ПС.Кога си ме видела:icon_lol:

*Pr|nCeSs* напиша:
Ехеее дури питаш:icon_lol:

Добро, нема веза кај нас нема и нема шо да се бунам, другаарте шо ми се од гимназијата и некои од основните школи викат оти не ги носат, па саа они ако ме лажат значи и јас ве лажам вас :icon_idea :raz: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom