Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.283
Каде постои комплекс на повисока вредност, постои и комплекс на пониска. Јин и јанг, секогаш се заедно. А постои и делузионистички комплекс, поврзан со релативноста на убавината.
Ти велам, за никаде е работава :smir:
Јас сум и паметен и убав, и свесен сум за тоа, јас сум саде Јанг. единствена мана ми е што сум гревлија чоек и што ми е жал за оние кои не се како мене... тука можеби зирка еден мал мал минијатурен Јин.... скоро неприметен.

) туку со некој што ќе ме надополнува...и не не е секогаш УБАВО да си УБАВ, некако сите очи се вперени кон тебе и се очекува да бидеш беспрекорен речиси во секоја прилика, а тоа и не е секогаш возможно, а и како што напоменав се е минливо па и УБАВИНАТА...незнам за мене е тоа некако ЧКЉ, но како и да е тоа е сепак само мое мислење...доволно кажав и премногу беше употребен зборот УБАВИНА, до тој степен што ми стана излишен...сакам УБАВИ нешта, и ќе ги сакам, како и впрочем сите..но животот носи чудни работи. УБАВИНАТА што ја имало денес, утре може сосема да исчезне..само за еден миг...:nesvest: