Уапсен Бајруш Сејдиу!

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
За Бајруш со страв се збори во Куманово. Факт е дека има милиони и милиони, до неговата куќа ретко кој има пристап, никој не смееше да му се заканува, има врски во полиција така да и ова ќе помине за 3 дена. Пола Куманово е негово со разни фирми од разни дејности. Ќе видиме што ќе се случи понатаму, страв ми е и да пишувам што се знае кумановскиот народ за него. И, да, Лупевска КОД не го води, премногу закани од негова страна.
Не бе кај, невин си бил типот :).

Ако ја има некој емисијата од КОД нека ја стаи.

Човекот бил пријател и со Берлускони. :vozbud:

Чисто информативно.

темава е стварно жешка за да се ладиме сеа
баш ме интересира бе луѓе дај кажете уште ншто

lugjeto imaat ubieno , imaat pretepano desetici drugi , go unistija futbalskiot klub Bashkimi , i nikogas ne bea kazneti. Sasho nareceniot bokser , bese ubien , site znaeja deka e ubien od klanot na Bajrudh , sepak ne bea kazneti. 2-ca cuvari na bolnicata vo Kumanovo bea pretepani , lom napraveni , i za ova nisto. Decata nivni so 10-15 godini vozea dzipovi i hameri , policajcite samo gi gledaa , za niv nemase zakon vo Kumanovo . Nivnoto bogatstvo sigurno e na stotici milioni evra , ni sami ne znaat kolku avtomobili imaat.
Aj da ne kazuvam povise , da ne mi dojdat doma ehehe , posto ne e samo Bajrush vo klanot , se raboti za stotina lugje :)
Inaku ima i dobra strana na klanot , posto vrabotuvaat iljadnici lugje.
pozdrav

lugjeto imaat ubieno , imaat pretepano desetici drugi , go unistija futbalskiot klub Bashkimi , i nikogas ne bea kazneti. Sasho nareceniot bokser , bese ubien , site znaeja deka e ubien od klanot na Bajrudh , sepak ne bea kazneti. 2-ca cuvari na bolnicata vo Kumanovo bea pretepani , lom napraveni , i za ova nisto. Decata nivni so 10-15 godini vozea dzipovi i hameri , policajcite samo gi gledaa , za niv nemase zakon vo Kumanovo . Nivnoto bogatstvo sigurno e na stotici milioni evra , ni sami ne znaat kolku avtomobili imaat.
Aj da ne kazuvam povise , da ne mi dojdat doma ehehe , posto ne e samo Bajrush vo klanot , se raboti za stotina lugje :)
Inaku ima i dobra strana na klanot , posto vrabotuvaat iljadnici lugje.
pozdrav

Kako pisuvas kako za Kamora da davas opis. Do tolku li e dojdeno?

значи има наследници на кнеле,кристијан голубович,бата трлаја во Куманово а?
Може и некој документарец да напраат Кумановски клан из милано:nesum:

Кога си саааам
и тажно е сеее
на неаааа тиииии
сетииии сееее
Македонијаааа ти нудииии
транзициони олигарски кои ќе те убедат дека може да е и потажно, него шо си мислел :pipi:

пола куманово е негово бе,жито мел, тутунски комбинат, искра, ресторани милано, фк милано... и усте колку појма немам.
а мислам дека и има некоја родниндка врска со хашим тачи косоварот :vozbud:

Da toa za so pola Kumanovo veke e poznato
I drugiot ti e v red so Hashim Taci.
No dali se prashuvate koj bi se osmelil taka da mu vleze na kuka na drugite biznismeni oligarsi ?

More ne odam.Xhabe ti e ovde ke sedam.Ti mozebi si go gledal scareface no nekoj mozebi go zaigral glavnata uloga

On go ima poveke od pola Kumanovo znaci Tutunskiot Kombinat klubot duzina dukani,i klubot Milano
Жими мојов го има пола Куманово,тој можеби сака да го има ама тешко,едвај издржува една третина од капиталот во Ку-во.Инаку колку да се знае за Бајруш повеќето што работеа беа Македонци.

Жими мојов го има пола Куманово,тој можеби сака да го има ама тешко,едвај издржува една третина од капиталот во Ку-во.Инаку колку да се знае за Бајруш повеќето што работеа беа Македонци.
Hahahah vidi go be ovoj. Hahahah, tretina a? Lol lol lol :pos2::pos2::pos2:

За Бајруш со страв се збори во Куманово. Факт е дека има милиони и милиони, до неговата куќа ретко кој има пристап, никој не смееше да му се заканува, има врски во полиција така да и ова ќе помине за 3 дена. Пола Куманово е негово со разни фирми од разни дејности. Ќе видиме што ќе се случи понатаму, страв ми е и да пишувам што се знае кумановскиот народ за него. И, да, Лупевска КОД не го води, премногу закани од негова страна.

Како се зборува од страв кога на пр- во кое такси да влезам за него си напраиме еден фин муабет со таксистите не гледам никаков страв

И каков ти е тој кумановски народ кој знаел се за него,и како би знаел тој народ ако се зборува во страв:tapp:

Hahahah vidi go be ovoj. Hahahah, tretina a? Lol lol lol :pos2::pos2::pos2:

Шипо глупав знам дека Бајруш ви е идол,и што сега ке го правите Тони Монтана по форумите,ај и страна му отворите така подобро ке го експонирате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom