Smoke_a_lot
НЕСОПИРЛИВ
- Член од
- 16 март 2008
- Мислења
- 707
- Поени од реакции
- 63
Оп трт гевезн зајн!
More ne odam.Xhabe ti e ovde ke sedam.Ti mozebi si go gledal scareface no nekoj mozebi go zaigral glavnata ulogaМ`РШ! ни јас не сум го гледам американ генгста. и шо? сум го гледал скарфејс. го испапа на крај. немиен го лапна.
On go ima poveke od pola Kumanovo znaci Tutunskiot Kombinat klubot duzina dukani,i klubot MilanoОкеј, без раскажување филмчиња. Да се задржиме на Бајруш.
Која му беше „официјалната“ верзија за кешот? :uvo: Демек што бизнис имал?
Ne mi e do toa.Spored zakonot dokolku na nekoj ne mu e izrecena kazna on seushte e nevin da vidime do kade ke potrae postapkata,inaku jas sum pesimist deka ke ima nekakva si razreshnica no ajde ke vidimeA ti pak advokat ke izigravas na zatvorenite albanci od kletata drzava?
Nevin e?
Pa nikoj neznae so sigurnost ama fakt e deka ima teski pari, kako imam cueno ima iznakupuvano mnogu nedviznini i fabriki po Kumanovo. A i poslednata epizoda so Mercedesot go potvrduva toa.Океј, без раскажување филмчиња. Да се задржиме на Бајруш.
абе море хеј, не ти го викав на тебе мр`ш. тебе те сакам. седи овде на форумов. кис4е.More ne odam.Xhabe ti e ovde ke sedam.Ti mozebi si go gledal scareface no nekoj mozebi go zaigral glavnata uloga
OK e seto toa...ama daj molim te ne izigravaj advokat. Ako drobel-ke srka.Ne mi e do toa.Spored zakonot dokolku na nekoj ne mu e izrecena kazna on seushte e nevin da vidime do kade ke potrae postapkata,inaku jas sum pesimist deka ke ima nekakva si razreshnica no ajde ke vidime
Bez da navleguvam vo toa sto kako zarabotil tipacot, koj patem navistina a go poseduva skoro pola Kumanovo, ke kazam sto jas mislam...OK e seto toa...ama daj molim te ne izigravaj advokat. Ako drobel-ke srka.
Jas znaes sto mislam...mu bodel oci na nekoj zaeban od vlasta, so mercedesi, klubovi i trista cuda...pa sea ke mu zema reket!
Ova mi lici na cist reket, nezavisno dali parite mu se od beli ili crni biznisi...odamna vo ovaa drzava neikoj ne se interesira za poteklo na necii pari...samo zatoa kako da mu gi zeme...
Dream theater.Bez da navleguvam vo toa sto kako zarabotil tipacot, koj patem navistina a go poseduva skoro pola Kumanovo, ke kazam sto jas mislam...
pa kraj na oktomvri e be drugari.... atentati, svedoci, apsenja..... pa ova e veke videna praktika koja se primenuva na krajot od oktomvri.....:wink:
Prodaval semki ne platil danok i plus odel po ulica i pluknalОкеј, без раскажување филмчиња. Да се задржиме на Бајруш.