Уапсен Бајруш Сејдиу!

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 ноември 2005
Мислења
271
Поени од реакции
4
УАПСЕН БАЈРУШ СЕЈДИУ, СОПСТВЕНИКОТ НА ФК МИЛАНО
Вечерва во Куманово е упасен Бајруш Сејдиу, сопственик на повеќе фирми од Куманово и на фудбалскиот клуб Милано.

Сител дознава дека Бајруш Сејдиу имал информации за акцијата на полицијата, што ја добил во последен момент. Сејдиу потоа се упатил кон граничниот премин Блаце со намера да пребега на Косово. На граничниот премин полицијата го стигнала, но Сејдиу со автомобилоот успеал да избега преку границата. На косовска страна е запрен и вратен назад, а потоа и предаден на македонската полиција на самиот граничен премин.

Биле претресени 14 објекти, а уапсени се и 12 други лица.

Сејдиу е уапсен за финансиски криминал, шверц со цигари и нелегални зделки со лица од Косово.

Prezemeno od TV Sitel.

Za onie koi ne go znaat, ovoj e tipot sto go kupi Mercedes-ot SLR za 550000e pred nekoja sedmica.

Значи колку се наивни ова БОССОЈВЕ ќе им пуштат “сиренце“ на стапицата и штттраааак отиде опашката.Па таков мерцедес е озвучен уште од фабрика.:pos2:

и после ќе ми кажат дека со чисто работење возат џипови, имаат вили и дуплекс станови, куќи итн... МРШ маму ваша мафијашка! сите да се ухапсат и правац в зандана!

Ако крадеш, барем кради културно и не биди толку воочлив. Типов излегува на некоја од емисииве на ТВ и кога го прашаа дали е тешко да ја издржува таа кола и вика на водителката: "Па не, јас и браќата имаме големо богатство, околу 6-7 милиони секој.":nesum:

и после ќе ми кажат дека со чисто работење возат џипови, имаат вили и дуплекс станови, куќи итн... МРШ маму ваша мафијашка! сите да се ухапсат и правац в зандана!

Kade be marsh!!!
Nemoj so vakvi postovi te znaev poseriozen,inaku gospodinot verojatno ne go gledal filmot American Gangster

Не одат заедно мерцедес и селанец.
Greshka si gledaj malku naokolu i ke vidish

Kade be marsh!!!
Nemoj so vakvi postovi te znaev poseriozen,inaku gospodinot verojatno ne go gledal filmot American Gangster
М`РШ! ни јас не сум го гледам американ генгста. и шо? сум го гледал скарфејс. го испапа на крај. немиен го лапна.

Океј, без раскажување филмчиња. Да се задржиме на Бајруш.
Која му беше „официјалната“ верзија за кешот? :uvo: Демек што бизнис имал?

Океј, без раскажување филмчиња. Да се задржиме на Бајруш.
Која му беше „официјалната“ верзија за кешот? :uvo: Демек што бизнис имал?

Најлегален во Македонија,само што подзаборавил некое даноче таму да пријави,и не знам дали платил за вода последниве два месеци.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom