Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Уште у старт е лошо пошо Чарли никогаш не се ожени си имаше човекот принципи и си пиеше стално, овој не го бива цело време у депресија а и женет е и тоа со сестрата на Д-р. Мелник а Ален сеа не ја ни познава, нечини ова. Вратете го Чарли! Вратете го Чарли!
навистина ли жената на Ештон, имала улога претходно во серијата???
ако е навистина така тогаш тоа е ГОЛЕМА утка на продуцентите
(знаеш ли кој сезона/епизода кога се појавува таа?)

Голем кикс. па оваа беше таа што го изигра Чарли некоја сезона поназад.:/

А знаев дека ми е од некаде позната. Ама си мислев дека е од некоја друга серија.
FAIL.

Ке остане Чарли во серијата?

Со оглед на тоа дека постот сум го напишал long ago, сега сите го знаеме исходот на Чарли Шин во серијата и како заврши сето тоа....!

Со оглед на тоа дека постот сум го напишал long ago, сега сите го знаеме исходот на Чарли Шин во серијата и како заврши сето тоа....!
Извини, не видов кога си го пишал, а јас новите сезони без него ги немав гледано, па некако те сфатив дека демек ќе се појавел во некоја од нив. Фала, како и да е

А знаев дека ми е од некаде позната. Ама си мислев дека е од некоја друга серија.
FAIL.
Same here. Мислев дека од друго место ја знам, ама ете ја сега ми текна во која епизода беше она.

скоро се навикнав на Ештон, новата епизода не е нешто претерано, онака ОК само

Секоја епизода оди од лошо кон полошо. Нема смисла серијава повеќе.

Чекаат да се појават The Others. Тоа е таа генерација на Lost серии. Незнаат да гледаат ситком.
Сите едвај чекаат да ја гледаат и топ им е дур ја глеаат и после се стаат на форумов и го ругаат качер и целата серија. Шин е најбољи точно ама да не беше причата таква каква што е џабе ќе беше и Шин и све !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom