Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Није шала да ја имаш Деми Мур покрај себе....
А кога се јави на телефон и кога почна да и се улижува на таа шо го откачила, мислев на крај ќе рече: Don`t leave me Demi :)
Инаку супер епизода се отепав од смеење, искрено одамна се немам овака смеено на една епизода.

Колку епизоди излегоа од сезонава? Една или две? Не сум во тек откако се случи тоа што се случи со Чарли Шин...малку се оладив од серијава.

Колку епизоди излегоа од сезонава? Една или две? Не сум во тек откако се случи тоа што се случи со Чарли Шин...малку се оладив од серијава.

Една.
Дај и шанса, и јас бев скептик пред да излези, но сменив мислење.

Една.
Дај и шанса, и јас бев скептик пред да излези, но сменив мислење.
Лелееееее не ми се верува. Само што ја изгледав епизодава. Видов погоре дека повеќето на форумов имаат пофални зборови за епизодава но јас морам да кажам НЕ. Без Чарли Шин ама ич не ми е тоа вистинското, тоа што треба да биде. Лелееееееее, ќе се откажам од серијава јас изгледа. Не бива вака.

Denojve mi bese dosadno, i rekov, aj ce pocnam da si gi gledam Two and a half man od prva epizoda po vtor pat. I negde kaj 12- 13 epizoda, slucajno odam na novi mislenja, i gledam temava najgore. Vleguvam, i gledam samo pofalni zborovi za novava sezona. Ja spustam, vo meguvreme duri se spusta si gledam epizoda od prvata sezona. Znaci, NEMA BLAGA VEZE Two and a half man, so ova nova sezona, Ne deka ne e smesna, ne deka nema da bidi interesna, ne deka Ashton Katcher ne e epten jak glumec, ama ednostavno, go nema smekot na Two and a half man.
Ova mi e isto kako Spin City ko si zamina M.J.F i dojde Charlie Sean na negovo mesto (koj patem vo Two and a half man go glumi maltene istiot lik od Spin City.. i tamu bese ebac i ovde bese)...serijata pak e top, ama ne e to to... mislam deka popametno ce bidi, eve godinava neka istera za profit. Neka izgradi karakter Ashton, i od godina da pocna sosema druga serija, so istiot lik na Ashton, isto kako so napravija so Charlie posle Spin City...

Ја изглеав првава епизода, на Ештон му давам оцена 6/10, многу му замеравам што останал во него Мајкл Келсо, и ПРЕМНОГУ потсеќа на него во дрвижењата, интонацијата и се друго. Не е навлезен во новиот лик кој е некојси компјутерски гениј, а се понаша и размислува како глупав тинејџер, ако размислите верувам ќе се сложите со мене :)

јако јако :pos:

добар е Ештон, му треба малку време да се привикне (а и ние исто) и кога ќе се вклопи целосно ќе биде топ, како е да е одлична епизода која на моменти ме пресмеа како во старите времиња со Чарли

Пак е смешна и интересна серијата,ама сепак за мене Чарли Шин во серијава е незаменлив,го нема тој шмек серијава сега новава сезона ама тоа е,јас сепак ќе продолжам да ја гледам!

Пак е смешна и интересна серијата,ама сепак за мене Чарли Шин во серијава е незаменлив,го нема тој шмек серијава сега новава сезона ама тоа е,јас сепак ќе продолжам да ја гледам!
Серијата е смешна ради добрите шеги од скриптописецот (не ја знам правилната терминологија xD) актерите се квалитетни и добро ја канализираат комичноста.
Али да, шмекот не е тој.

Серијата е ремек дело ама среќа што успеаа Чарли Шин да го вратат на нозе после alchocol and drogs rexab :pos2: Без него серијата не е ништо освен обична глупост.
BTW стартот на 8ма сезона беше стварно јак!
Ке остане Чарли во серијата?

јас не сфаќам како може да остане ист шмекот воопшто секаде каде што ќе се смени актерот кој е во главна улога, па уште и ликот на тој што го заменува има различни особини од претходникот... искрено мене ми се допаѓа оваа промена, доста беше од Чарли

Без него серијата не е ништо освен обична глупост.
BTW стартот на 8ма сезона беше стварно јак!

одлучи се сега за едно...

оваа е исто како да снимаш филм Робин Худ, ама без Робин Худ. Ги гледав двете епизоди и некако цело време чекам Чарли да влезе од негде... ама го нема! :)

Многу беше подобро кога Чарли го дупеше Алан а вака сега Ештон и он изгледаат како геј пар. Пола од "заебанциите" им се како Ештон се понаша како ретардиран или па проаѓа гол низ куќата. Без Чарли ништо не праи серијава. Си ја симињам 7ма сезона колку да се потсетам на епизодите, ова не планирам да го пратам.

Уште у старт е лошо пошо Чарли никогаш не се ожени си имаше човекот принципи и си пиеше стално, овој не го бива цело време у депресија а и женет е и тоа со сестрата на Д-р. Мелник а Ален сеа не ја ни познава, нечини ова. Вратете го Чарли! Вратете го Чарли!

Се освежи серијава. Чарли веќе досаден стана, се едно те исто, немаше веќе што да понуди. Ештон да влезе во шема и ќе има уште повеќе смеење:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom