Paranoik
내 ♡, ∞.
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 451
Прво и второ - што по ѓаволите? По филмов се занесоа сите како да е нешто совршено. Третата и четвртата книга се much, much подобри од првата... И од втората, ама од првата поготово.Прво. Никогаш не мислев дека некоја книга толку ќе ме заинтересира, до тој степен да како луда го барам филмот у 10 саат навечер да го гледам...
Второ. Книгата е прекрасна,преубава, со премногу емоции, страст, љубов, едноставно прекрасна... би ја читала милион и еден пат и пак би ми била најубава...
Трето. Филмот е неверојатно добар, иако фали некоја искра повеќе меѓу Едвард и Бела, повеќе љубов... бакнежи итн...
Четврто. Стварно не знам кај го нашле Роберт Патинсон да одговара толку многу, мммммммммммммммм... го обожавам... така прекрасно се вклопуваат... срцкиииииииииииии најубавииииииииииии... ги сакам мнооооооооогу :back:
Петто. Многу читам во последно време за нив и многу се израдував кога слушнав дека конечно почнале да излагаат во приватен живот. Иако многу ми беше криво кога на МТВ наградите, кога ја добија наградата за најубав бакнеж на филмското платно, Кристен го одбегна бакнежот на Роберт со изговор дека му била лута, и многу сакав да го чујам одговорот на прашањето ,,Кој е посекси Роберт Патинсон или Зак Ефрон?, кога Кристен одби да одговори на париското интервју иако Роберт инсистираше да одговори
П.С. Едвај чекам новиот дел да биде готовввввввввввв
Трето и четврто - Let's put it this way. Роберт Петинсон да го барале под таг „Worst actor for the part“, би бил совршен. Мене во филмот и двајцата ми се многу лејм, без карактер. Онака се, досадни, многу! Мене ми се меѓу најлошите парови.
Петто - речиси секогаш од такви љубовни филмови, главните актери стапуваат во врска. Не знам колку ќе трае, ама стварно се ултра-грд пар.
И чекам новиот дел да биде готов, ако ја сменат поставата, режисерот и ефектите. Супер би бил.