Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Цитро да ти го бувни овој кај мене на аватар што е :pos:
Изгледај Зет домазет...

Баш утре ќе гледам..па то мора да се гледа бе..таков провокативен наслов..сигурно серијата е авион!

Баш утре ќе гледам..па то мора да се гледа бе..таков провокативен наслов..сигурно серијата е авион!
Јас вчера ја начекав серијава... рекоја дека е комедија...
Моментот кога играат фудбал Турција - Грција,а овој изглеа пријател нејзин беше Грк и беше на гости кај нив,сите рипаат тој седи намрштен (примија гол Грција :icon_mrgr:)
А овој стариов вика примија гол окупаторите :pos:

Проклетството започна со шпанско - венецуелско - бразилските серии,
Каде барем можеше да се видат убаво скокцани згодни жени и мажи:sneaky:
За да се префрлиме на турско - монголско - хрватски серии каде доминира моралот:свиркам: и каде што за богатиот алфа мажјак се тепаат 2-3 жени, ама на крај тој секогаш се одлучува за сиромашката и неписмена селанка. Синхронизацијата ни е врв:facepalm:
Што ни следува, пааааааааа во очекување сме на некоја кинеско - афричка продукција која ќе ги сруши сите рекорди на гледаност :свиркам:

‘‘Би убил за влакно од твојата коса‘‘:D

Проклетството започна со шпанско - венецуелско - бразилските серии,
Каде барем можеше да се видат убаво скокцани згодни жени и мажи:sneaky:
За да се префрлиме на турско - монголско - хрватски серии каде доминира моралот:свиркам: и каде што за богатиот алфа мажјак се тепаат 2-3 жени, ама на крај тој секогаш се одлучува за сиромашката и неписмена селанка. Синхронизацијата ни е врв:facepalm:
Што ни следува, пааааааааа во очекување сме на некоја кинеско - афричка продукција која ќе ги сруши сите рекорди на гледаност :свиркам:

‘‘Би убил за влакно од твојата коса‘‘:D

На крајот не ти требаше хрватски... ама ајде.
Малце ги преувеличуваш работите,но овде е за хејтерите :свиркам:

Што е преувеличано?
Ништо, си додаваш фазла зборчиња како што ти чини,си правиш илузија дека навистина се такви сериите (особено турските, ХРВАТСКИТЕ?! where the fuck did you saw?! )

Ништо, си додаваш фазла зборчиња како што ти чини,си правиш илузија дека навистина се такви сериите (особено турските, ХРВАТСКИТЕ?! where the fuck did you saw?! )

Друже
Ако ти се гледа никој не те брани, исто така немаш право да ми судиш како јас ги доживувам шпанско - турско - индиско - ХРВАТСКИТЕ серии, а ти слободно живеј си во твојата илузија дека тие серии не се такви, никој не ти забранува, нити ти воочува како ти да ги гледаш и доживуваш истите.
Темата јасно и гласно кажува дека ова е тема за хејтери, е па јас сум хејтер-КА и имам право да си го искажам својот став и видување за овие ‘‘уметнички дела‘‘

Поздрав

Убаво си рече девојчето, онаа Забрањена љубав беше вреѓање на интелигенција.

Убаво си рече девојчето, онаа Забрањена љубав беше вреѓање на интелигенција.
Не ги гледам сите па не знам.Ако ги вреѓате турскиве, се си мислам цело време мислите на Езел, бурни времиња или Полатовци :cool:
Пошто овие само ги гледам одвреме-навреме...

Значи погодиле сте ми гу тему ептен.Која патетика има тој е просто невероватно.Мои дома ги гледав не се испушта,па почнава и на интернет некад не можу на ред да дојду од њима серие да гледав.Ја иначе тв не гледам такој да не можу да коментирам какви су сви тија ама факт што ги слушам е довољно.:rolleyes:

па и уште си дозволуваат да плачат на срањава :facepalm:

па и уште си дозволуваат да плачат на срањава :facepalm:

Деси ми се едн пут враќам се од школу и слушам плаче некој дома оној липа буквално и потресе се не знам што е работа оно умреја Саваш наводно......

Деси ми се едн пут враќам се од школу и слушам плаче некој дома оној липа буквално и потресе се не знам што е работа оно умреја Саваш наводно......
Ееех на времето кога беше убиен во Ирак....па лелеци наредните 5 епизоди, па баби и дедовци неможеш по град да видиш - сите дома Саваш го плачат (вторникот немаше гужви по автобуси)......ееех времиња беа тоа.

Ги заборавате Италијанските серии,убедливо најдобри беа таму актерките.Сериите цело време им изгледаа како во секој момент да ќе ескалираат во порнич/еротски филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom