Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Цитро да ти го бувни овој кај мене на аватар што е :pos:
Изгледај Зет домазет...
Баш утре ќе гледам..па то мора да се гледа бе..таков провокативен наслов..сигурно серијата е авион!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Баш утре ќе гледам..па то мора да се гледа бе..таков провокативен наслов..сигурно серијата е авион!
Јас вчера ја начекав серијава... рекоја дека е комедија...
Моментот кога играат фудбал Турција - Грција,а овој изглеа пријател нејзин беше Грк и беше на гости кај нив,сите рипаат тој седи намрштен (примија гол Грција :icon_mrgr:)
А овој стариов вика примија гол окупаторите :pos:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.644
Поени од реакции
35.195
Проклетството започна со шпанско - венецуелско - бразилските серии,
Каде барем можеше да се видат убаво скокцани згодни жени и мажи:sneaky:
За да се префрлиме на турско - монголско - хрватски серии каде доминира моралот:свиркам: и каде што за богатиот алфа мажјак се тепаат 2-3 жени, ама на крај тој секогаш се одлучува за сиромашката и неписмена селанка. Синхронизацијата ни е врв:facepalm:
Што ни следува, пааааааааа во очекување сме на некоја кинеско - афричка продукција која ќе ги сруши сите рекорди на гледаност :свиркам:

‘‘Би убил за влакно од твојата коса‘‘:D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Проклетството започна со шпанско - венецуелско - бразилските серии,
Каде барем можеше да се видат убаво скокцани згодни жени и мажи:sneaky:
За да се префрлиме на турско - монголско - хрватски серии каде доминира моралот:свиркам: и каде што за богатиот алфа мажјак се тепаат 2-3 жени, ама на крај тој секогаш се одлучува за сиромашката и неписмена селанка. Синхронизацијата ни е врв:facepalm:
Што ни следува, пааааааааа во очекување сме на некоја кинеско - афричка продукција која ќе ги сруши сите рекорди на гледаност :свиркам:

‘‘Би убил за влакно од твојата коса‘‘:D
На крајот не ти требаше хрватски... ама ајде.
Малце ги преувеличуваш работите,но овде е за хејтерите :свиркам:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.644
Поени од реакции
35.195
На крајот не ти требаше хрватски... ама ајде.
Малце ги преувеличуваш работите,но овде е за хејтерите :свиркам:
Што е преувеличано?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што е преувеличано?
Ништо, си додаваш фазла зборчиња како што ти чини,си правиш илузија дека навистина се такви сериите (особено турските, ХРВАТСКИТЕ?! where the fuck did you saw?! )

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.644
Поени од реакции
35.195
Ништо, си додаваш фазла зборчиња како што ти чини,си правиш илузија дека навистина се такви сериите (особено турските, ХРВАТСКИТЕ?! where the fuck did you saw?! )
Друже
Ако ти се гледа никој не те брани, исто така немаш право да ми судиш како јас ги доживувам шпанско - турско - индиско - ХРВАТСКИТЕ серии, а ти слободно живеј си во твојата илузија дека тие серии не се такви, никој не ти забранува, нити ти воочува како ти да ги гледаш и доживуваш истите.
Темата јасно и гласно кажува дека ова е тема за хејтери, е па јас сум хејтер-КА и имам право да си го искажам својот став и видување за овие ‘‘уметнички дела‘‘

Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Убаво си рече девојчето, онаа Забрањена љубав беше вреѓање на интелигенција.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Убаво си рече девојчето, онаа Забрањена љубав беше вреѓање на интелигенција.
Не ги гледам сите па не знам.Ако ги вреѓате турскиве, се си мислам цело време мислите на Езел, бурни времиња или Полатовци :cool:
Пошто овие само ги гледам одвреме-навреме...

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Значи погодиле сте ми гу тему ептен.Која патетика има тој е просто невероватно.Мои дома ги гледав не се испушта,па почнава и на интернет некад не можу на ред да дојду од њима серие да гледав.Ја иначе тв не гледам такој да не можу да коментирам какви су сви тија ама факт што ги слушам е довољно.:rolleyes:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
па и уште си дозволуваат да плачат на срањава :facepalm:

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
па и уште си дозволуваат да плачат на срањава :facepalm:
Деси ми се едн пут враќам се од школу и слушам плаче некој дома оној липа буквално и потресе се не знам што е работа оно умреја Саваш наводно......

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Деси ми се едн пут враќам се од школу и слушам плаче некој дома оној липа буквално и потресе се не знам што е работа оно умреја Саваш наводно......
Ееех на времето кога беше убиен во Ирак....па лелеци наредните 5 епизоди, па баби и дедовци неможеш по град да видиш - сите дома Саваш го плачат (вторникот немаше гужви по автобуси)......ееех времиња беа тоа.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ги заборавате Италијанските серии,убедливо најдобри беа таму актерките.Сериите цело време им изгледаа како во секој момент да ќе ескалираат во порнич/еротски филм

Kajgana Shop

На врв Bottom