Цитро да ти го бувни овој кај мене на аватар што еАуу ова мора да видам..па макар и да умрам од возбуда
Изгледај Зет домазет...
Цитро да ти го бувни овој кај мене на аватар што еАуу ова мора да видам..па макар и да умрам од возбуда
Баш утре ќе гледам..па то мора да се гледа бе..таков провокативен наслов..сигурно серијата е авион!Цитро да ти го бувни овој кај мене на аватар што е
Изгледај Зет домазет...
Јас вчера ја начекав серијава... рекоја дека е комедија...Баш утре ќе гледам..па то мора да се гледа бе..таков провокативен наслов..сигурно серијата е авион!
На крајот не ти требаше хрватски... ама ајде.Проклетството започна со шпанско - венецуелско - бразилските серии,
Каде барем можеше да се видат убаво скокцани згодни жени и мажи
За да се префрлиме на турско - монголско - хрватски серии каде доминира моралот и каде што за богатиот алфа мажјак се тепаат 2-3 жени, ама на крај тој секогаш се одлучува за сиромашката и неписмена селанка. Синхронизацијата ни е врв
Што ни следува, пааааааааа во очекување сме на некоја кинеско - афричка продукција која ќе ги сруши сите рекорди на гледаност
‘‘Би убил за влакно од твојата коса‘‘
Што е преувеличано?На крајот не ти требаше хрватски... ама ајде.
Малце ги преувеличуваш работите,но овде е за хејтерите
Ништо, си додаваш фазла зборчиња како што ти чини,си правиш илузија дека навистина се такви сериите (особено турските, ХРВАТСКИТЕ?! where the fuck did you saw?! )Што е преувеличано?
ДружеНишто, си додаваш фазла зборчиња како што ти чини,си правиш илузија дека навистина се такви сериите (особено турските, ХРВАТСКИТЕ?! where the fuck did you saw?! )
Убаво си рече девојчето, онаа Забрањена љубав беше вреѓање на интелигенција.Ништо, си додаваш фазла зборчиња како што ти чини,си правиш илузија дека навистина се такви сериите (особено турските, ХРВАТСКИТЕ?! where the fuck did you saw?! )
Не ги гледам сите па не знам.Ако ги вреѓате турскиве, се си мислам цело време мислите на Езел, бурни времиња или ПолатовциУбаво си рече девојчето, онаа Забрањена љубав беше вреѓање на интелигенција.
Деси ми се едн пут враќам се од школу и слушам плаче некој дома оној липа буквално и потресе се не знам што е работа оно умреја Саваш наводно......па и уште си дозволуваат да плачат на срањава
Ееех на времето кога беше убиен во Ирак....па лелеци наредните 5 епизоди, па баби и дедовци неможеш по град да видиш - сите дома Саваш го плачат (вторникот немаше гужви по автобуси)......ееех времиња беа тоа.Деси ми се едн пут враќам се од школу и слушам плаче некој дома оној липа буквално и потресе се не знам што е работа оно умреја Саваш наводно......