- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
14. Ејми ја нема - Џилијан Флин
Прекрасен псхилошки трилер кој навистина ме остави без зборови. Нема шанси да почнеш да ја читаш и да ја оставиш, се чита во еден здив! До првиот дел се случуваат многу интересни работи прикажани преку дневникот на Ејми и деновите кога ја нема прераскажни од нејзиниот маж. После во вториот дел се случува пресврт кој најмалку ќе го очекуваш. Неочекуваните пресврти ми се многу интересни и даваат желба за да читаш понатаму и да го одгнатеш завршетокот. Си правиш претпоставки, ама ниедна не се испоставува како точна зошто авторот има смислено баш зезнато сценарио да го речам. Во третиот дел се дознава вистината, но и покрај се, книгата има среќен крај. Не откривам ништо повеќе, дефинитвно ја препорачувам. Кој сака интригантнност и големи пресвртници нема да згреши.
Среќен крај??
Среќен крај е тоа што сопругот за да биде со детето мора да е во брак со психопат? Да бидеме реални, да и побараше развод на Ејми, оваа ако не го убиеше детево пред него еве ве. Или барем нема да му дозволи да е дел од неговиот живот.
Среќен крај??
Среќен крај е тоа што сопругот за да биде со детето мора да е во брак со психопат? Да бидеме реални, да и побараше развод на Ејми, оваа ако не го убиеше детево пред него еве ве. Или барем нема да му дозволи да е дел од неговиот живот.
Гледам горе оставија линк за купување книги па еве да оставам и јас линк од страна (по мене најдобра) на која може да порачувате и книги коишто се надвор од принт, нови итн. Цената е пристојна и фаќа поевтино сосе испорачка отколку од амазон, што е најбитно стигаат до Македонија, имам 10тина купено до сега.
http://www.abebooks.com/
Верувам дека ќе ви послужи многу.
Брзо препорачувајте книги на англиски шо ги имате читано, на странава кај шо пратам има попуст за 3 купени, земаш 4, трае недела дена
--- надополнето: 26 мај 2013 во 11:55 ---
Како се движат цените, и шипингот до мк? Јас кај шо купувам, има комплети од 3 книги од ист автор или жанр за 11 евра со се достава. А постари книги шо се, и користени, по 3 евра и нагоре се цените.