True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што тек тогаш ќе треба да мењаат стратегија и да остане истиот детектив :P
Баш ќе биде јако, плус Меконахи имаше некои така слични ствари како за читањето на луѓето.

Или па, сосема друго мислење. Двата црнци шо веќе беа у серијава. Оти да не? Why so racist?

Да, кога веќе почнавме со желбиве...

Joel_Kinnaman_by_Gage_Skidmore.jpg

(кликнете, поголема е)
И некоја лепотица.
Шо убава вена има на врат ,да бев вампир, уф уф уф за мерак

busquets1.jpg

130382-1.jpeg

Какво дуо човече, неверојатната харизма и извонредната глума е тоа што ги спојува овие дечки заедно и ги прави сосема заменливи за улогите на Марти и Раст.

Ама не мислам на џенцка која ќе биде во битна улога туку обичен role player (швалерка). Ко овие три што беа сезонава. Немој да ми речеш дека лоши беа минутите со Lili Simmons. :гик:
Така може ама не главна улога никако, ќе ја лепат девојчиња по профилни ќе се уништи серијата. Не дека ми сметаше непотребната сцена со Лили :D

Јас како следни детективи би сакал малце понепознати актери но според мене се совршени во оваа улога.

Мајкл Шенон (кој во Boardwalk Empire има одлична улога)

500px-Michael_Shannon.jpg

Џон Бернтал (од Walking Dead го знаат повеќето)

FDGwhKNJpMI.jpg

Локација на снимање: Држава Вашингтон.

Да се самоцитирам - еден од овие двајца, кој било би било интересно да се види. За женски лик - не би знаел баш...

Rebecca Mader, ако веќе запнале да има жена детектив.

186362_1239627538165_500_281.jpg

А шо викате за ваков експеримент:

1346395397.jpg

MV5BMTM1MTI5Mzc0MF5BMl5BanBnXkFtZTYwNzgzOTQz._V1_SY317_CR20,0,214,317_.jpg

Што сега е невозможен заради ангажманот на Динклеџ, ама за у понатамошна некоја сезона, why not. :свиркам:

Јок, од Ана Лусија немаше понапорна. :icon_lol:
Додај ги и Ники и Пауло и ја имаш фантастичната четворка. :icon_lol: Аххх Лост... :rolleyes:[DOUBLEPOST=1394493703][/DOUBLEPOST]И на крај @wot испаѓа во право и продолжува приказната со нигерите... Шо е можно пошо Мартин искоментира во кафулето дека слабиот нигер можел да го чита, а дебелиот нигер не. Зошто воопшто би убациле таква рандом реплика?[DOUBLEPOST=1394493830][/DOUBLEPOST]
А шо викате за ваков експеримент:

1346395397.jpg

MV5BMTM1MTI5Mzc0MF5BMl5BanBnXkFtZTYwNzgzOTQz._V1_SY317_CR20,0,214,317_.jpg

Што сега е невозможен заради ангажманот на Динклеџ, ама за у понатамошна некоја сезона, why not. :свиркам:
Се прашувам кој ќе биде саркастичното брутално копиле? :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Само ве читам, ај и јас да се пофалам дека сум презадоволен, само што го изгледов финалето, и секоја чест на цела екипа, требаше барем 10 епизоди, таман. :)
Како и да е Раст ми беше нај нај! :cuc:

И криво ми е што нема да бидат тие детективи во наредната сезона. :(

Само што ја изгледав последнава епизода.Немам некој коментар...освен :cuc:( иако неочекував онолку емоционално да се скрши Раст и така отворено да му се исповеда на Марти)
Дебела подлога се остави и за следната сезона, најверојатно дејствието ќе продолжи каде што застана во оваа , само со сменета актерска екипа ( или јас нешто погрешно сум сватил ? )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom