True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мразам оваа суки, да ти се плукнам во курвиштето.

Девојка од 20 и некоја година, мењава тројца мажи и спие со нив, и тоа ја прави курва зошто? Дај бе не се бламирај со вакви примитивни изјави, срам ми е да ги читам.

Барем во оваа серија да не зимаме предвид кој со кој се ебе и кој со кој се пофаќа. Самата серија ти е секс, а ти успеа Суки да ја декларираш како курва...

Одлична сезона, работиве се движат како луди, не можам да ги пратам. Главата на гувернерот GoT стајл, секоја чест.

Нора ќе фали, ме бендиса акцентот и големите очи.

Курва ја викам некоја која ја мразам.
--- надополнето: 30 јули 2013 во 02:28 ---
Ептен тажно заврши епизодава...:(

Спламна темава, но, како и да е, јас не мислам дека Тери е главниот лик што требаше да умре, мислам дека некој од другиве ќе умре, Бил, Ерик, Џејсон можеби, но, сепак тоа е моја претпоставка.

Многу јака епизода! Искрено ич не ми е гајле дали ќе умре Ерик или не (претпоставувам дека нема), битно едвај чекам 7 сезона. Толку напната епизода до сега не сум гледал. Не се помрднав 52 мин. Сцената со Тара и мајка и ми беше чудна и со девојчето у црквата.

Многу гомна јадење од страна на Сем, градоначалник бе :pos:
Ама добро, True Blood нема да биде true blood без вакви hell no ситуации. Енди и Џесика, ликовиве немаа никаква поврзаност 5 сезони и тешко ми е да се навикнам на дијалогов, ама ќе беше многу јако ако еден од нив умреше оти сепак решение не може да се најде за убиствата на вилите.

Пам ја имаше многу малку, ваљда за да напнат со тензија за Ерик.

Се на се, одлична сезона. Крајот ми беше смирен.

Не е дека Суки е курва. Но да се преправаш дека имаш чувства за секој машки главен лик во серијалов (освен брат и машки ликови веќе оженети или getting there). Во толкав очај, не знам која епизода беше, во една епизода им се пушти на тројца обидувајќи се да им укаже дека има чувства за нив. Едноставно ликот корне од очај. Тоа повеќе ме нервира, не тоа со кого има секс, колкумина се, и дали или не е промискуитетна. Да беше така, ќе ја мразев Сексот и Градот, уште еден бисер на HBO, ама далеку од тоа. Емоционалната промискуитетност и/или очај ме вади од такт.

Имаше доста сцени во сезонава каде бев "what the fucking fuck?" или "кој го пишувал ебаниов дијалог?" бидејќи некои интеракции беа како некој да запишувал во тетратка разговори во сон кој ги имал. Ептен беа нејасни, абстрактни и рандом.

Суки е по втор пат со врколаков, а и тој како од очај да се занесе па заврши со неа на крај (крај на сезонава мислам). Брат и исто така, де Џесика, де Плавана-со-морбидна-насмевка-чик, да на крај заврши во master-slave relationship со доминатрикс-prison-pimp-вампирка која очигледно има психолошки проблеми (тоа е по дефолт за вампириве, ама чим потенцирам, значи оваа е тежок случај). Тери ојде, а беше според мене лично, најнормалниот лик во серијата. Ојде и Нора. Се надевам нема и Ерик да умре, бидејќи само од неодамна почна да ми се допаѓа како лик.

Најсмешна сцена ми беше таа со Пам и Суки, кога оваа целата хај то д' скај во хипи руво ја гушка и и' вика дека толку среќна што ја гледа :pos:. So out of character (or is it?). Вила е премногу нова, не знам со неа што ќе биде, но ми се допаѓа новата симпатија на Џесика :X3: , макар што остана со едно вампирско забче. Али никој не го заменува Алсид кај мене
muscle.gif
, тоа сигурно :love:

Ме изнервира Волдоу, таман почнав да се загревам и за него (како лик де!), и оп, сепак е негативецот! >_<

Интересно заврши сезоната со нападиве од градче во градче на renegade групива вампири и конечно доаѓајчи во Бон Томпс :). My oh my, што ќе биде следна сезона?

После колку епизоди серијава ќе ми стане интересна? Ете и дадов шанса 5 епизоди и мех...

tumblr_mt3f4u8JoI1rax2sko5_500.jpg

И покрај варирањето со квалитет низ сезоните, не ми е баш сеедно што ќе е последна сезоната, убава ни беше дружбата... Очекувам да не‘ остават со подзината уста наредна година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom