True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Не го чачкај Ворлоу, добар е. :)

Се надевам дека Пем нема да ја скинат, најинтересен карактер ми е. :giggle:
Ќе видиме каков ќе излезе на крај. Јас очекував некое ептен вампириште да излезе, он оригинал самовила од раѓање бил.
И како после да не се изнервираш!

Ќе видиме каков ќе излезе на крај. Јас очекував некое ептен вампириште да излезе, он оригинал самовила од раѓање бил.
И како после да не се изнервираш!
Ако не се лажам и ако добро ме служи меморијата, мислам дека се знаеше дека е пола вампир и пола самовила уште од петата сезона. Како и да е, мислам дека ќе ја спаси Суки во следната епизода, али колку ме нервира тоа нејзиното пискање... :mad:

Ако не се лажам и ако добро ме служи меморијата, мислам дека се знаеше дека е пола вампир и пола самовила уште од петата сезона. Како и да е, мислам дека ќе ја спаси Суки во следната епизода, али колку ме нервира тоа нејзиното пискање... :mad:
Како бе уште 5 сезона? Како е можно тоа да ми избегало? Ајде, јово на ново, сега има 5 да ја гледам пак. :) Сум ја подзаборавила.

А бе Суки си е супер лик според мене, баш ми е кул. Не знам зошто сите ја хејтате и неа и брат и. Баш ми се забавни и двајцата.

Мене ме нервира оној шифтерот, Сем. Нека го убијат веќе еднаш.

Како бе уште 5 сезона? Како е можно тоа да ми избегало? Ајде, јово на ново, сега има 5 да ја гледам пак. :) Сум ја подзаборавила.

А бе Суки си е супер лик според мене, баш ми е кул. Не знам зошто сите ја хејтате и неа и брат и. Баш ми се забавни и двајцата.

Мене ме нервира оној шифтерот, Сем. Нека го убијат веќе еднаш.
Не ја мразам Суки, само нејзиниот вресок го мразам. :)

цц па јас сум заборавил што серииште е True Blood... после ова ако продолжам да ја гледам TVD плукајте ме кој стигне... уф како само ја предвидов ситуацијата со Бил кога и ја исцица крвта со телекинеза.. сцена на сезоната до сега дефинитивно :drk:

До кај се овие? Ја изгледав серијава до 5-та сезона, и сеа чекам да излезе целосно 6-та сезона, па да почнам да ја гледам..

До кај се овие? Ја изгледав серијава до 5-та сезона, и сеа чекам да излезе целосно 6-та сезона, па да почнам да ја гледам..

Вчера излезе 5 тата епизода.

поради обврски неможев да почнам да гледам, сега почнувам маратонски да се потсетам поселднава сезона(5та) и шестава, гледам дека најавиле и седма :) me gusta

Еве еден преглед од 6та епизода, и се надевам дека е валиден, бидејќи го нема на нивниот YT профил.

Сезонава дефинитивно интересна, се враќаат на старото. Добар почеток со Пем и Ерик, јако направија со лебдењето. А Суки ко Суки, не бива додека не јавне некого!
Туку овој новиов вампир на Џесика, Џејмс ми се чини беше, слабо убав а? :icon_lol:

Па не е лоша сезонава за сега.
А Суки ко Суки, не бива додека не јавне некого!

Одамна не покажала цициња, редно време беше :P

Само што ја гледав последната епизода. Ќе се стрпам од коментар некој ден :)

Ја мразам оваа суки, да ти се плукнам во курвиштето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom