True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па помислив дека ќе се израдуваш. ;)

Се радувам на идејата да спанџаат два карактери. Не ми се допаѓа кои два ги имаат замислено како комбинација :).

Ваљда се работи за вкус, што знам?

Ерик еднаш (имаше и други благи инстанци) веќе го видовме во хомо-сцена, и би сакал да го видам пак. Бил ми е ..... wtf HBO?

Искрено, сакам Алсид да го видам во таква сцена, fuck Bill. Ете, Ерик и Алсид, вампир и врколак, јака ствар :P.

Ерик еднаш (имаше и други благи инстанци) веќе го видовме во хомо-сцена, и би сакал да го видам пак. Бил ми е ..... wtf HBO?

Вампирите најчесто се бисексуалци, не знам зашто чудно ти делува ова.
Ако, не мора да ти се свиѓа, еве јас се радувам и место тебе. :icon_lol:
Едвај чекам Бил да каже „Ерииик“ место она неговото „Сукииии“ :X3:

Umm, песната од трајлерот да не знај некој која е ?

Подобро лош почеток, отколку лош крај.
Еј колку надеж имам за серијава, не бев свесен дека сум толку голем фан.

Инаку мислам дека Тара не е мртва, мајка и е тежок идиот и 100% има смешано работиве и крвта е од другиот вампир шо го тепаше. А ако е мртва тогаш FUCK YOU CHARLAINE HARRIS шо направи да изгледа како да им е сеедно на сите!

"Your god and my god can go to a motel and have a circle jerk for all i care ... I'll be in hell having a three-way with the Devil!" - that's my hoe :drk:

дечкото на Џесика сменет
luke-grimes-630.jpg

а ја викам шо пропуштив
nathan-parsons-true-blood.jpg

Прочитав дека овој се пријавил за улогата затоа што сакал да глуми многу со Џесика, ама кога прочитал сценариото се разочарал :vozbud: (читај Лафајет)

he got laid
Untitled.jpg

Последно уредено:
Ама си ме испојлеришал. Не знам зошто, ми се увртело у главата 29.06. нова сезона.
:facepalm:

Ја изгледав, како и да е.
Добар старт, Џејсон конечно се плесна, покажа муда.:D
И јас не верувам оти Тара е мртва. Сигурно е главна таму кај заразените вампири.
Сменетиот дечко на Џесика неубав, стариот беше поарен. Осеќам оти со Лафајет ќе направат нешто. :sneaky:
Суку никогаш не ме нервирала, ама последната сцена ептен ме изнервира. Кога не те сакаат бегај, мора она секаде и од секој да биде љубена и прифатена бе.
Не сфатив шо мајка бараше Пем у Мароко. Ги следи трагите на Ерик? Што беше тоа што и го дадоа, мапа некоја?

Суку никогаш не ме нервирала, ама последната сцена ептен ме изнервира. Кога не те сакаат бегај, мора она секаде и од секој да биде љубена и прифатена бе.

Познавам доста такви особи лично. И го прави ликот пореален сега кога ќе размислам од таа гледна точка :D

Не сфатив шо мајка бараше Пем у Мароко. Ги следи трагите на Ерик? Што беше тоа што и го дадоа, мапа некоја?

Yup.

И мене ме нервира Суки, ама ептен го отупеа со тоа vampire whore,shameful slut итн. Не е единствена бе и не ми е нормално да ја криват за се шо се случува. Некако ми доаѓа коо трачарски град и покажување со прсти на "курвата". А у серијава има толку секс шо е бедно да се нафрлаат само на неа.

Говоров нејзин на крај беше катастрофа, немаше потреба од тоа.

Мало место бе, шо очекуваш. Трачарење е секојдневие и една од највозбудливите ствари шо можат да се прават во такви места.

Заради говорот ме изнервира уствари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom