True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Никаков развој на ликот на Sookie од прва сезона до сега, освен што повеќе ги покажува цицките. :vozbud:
Seriously, though. Не знам дали сум сретнал нејзин фан, не разбирам зашто ја прават толку утепана. Ама па кога ќе размислиш, и не помина толку време во серијава колку што ни се чини. Плус она прескокна една година. Сепак, што е доста, доста е. И умира другарката, цел град оди по ѓаволите, таа плаче бидејќи Alcide помислил нешто небитно.

Туку, дали Џејсон досега има влијаено на дејстово во серијата со негова постапка ? Не ми текнува на таква случка или нема ?

Се надевам дека Лук одбил да се врати оваа сезона заради презафатеност со други улоги, а не ради геј сцена... Ако ова е навистина причина ради која што си заминал, стварно е непрофесионално од негова страна. Штета, а таман се тешев ај Ерик може нема да го даваат, ама бар Џејмс е тука. Fangirl problems. :(

ERIC I LOVE YOU!
Те молам немој онакви сцени.

Љубоморна си? :cool:

Претпоставувам сакаше да се најдеш во сендвич помеѓу нив исто како што јас фантазирам за Џес и Пем. :sneaky:

Инаку да ова е најслабата сезона, но сепак мора да се испочитуваат и да се изгледа до крај.

Љубоморна си? :cool:

Претпоставувам сакаше да се најдеш во сендвич помеѓу нив исто како што јас фантазирам за Џес и Пем. :sneaky:

Инаку да ова е најслабата сезона, но сепак мора да се испочитуваат и да се изгледа до крај.

Не бе каков сендвич. Многу хејтам геј сцени.
Си го сакам Ерик само за мене :love:

Џејсон е ѕвер бе "Sometimes not being smart makes you a better detective."
И знаев дека ќе си касне од пицата уште кога ја видов на маса :pos:

“This town is full of vampires, has a dog for a mayor and is being preached at by a telepath.” - тие се тие муабети

И да не заборавиме, Сем е man-bear-dog :LOL:

Арлин: “Y’all, I know I’ve had some pretty shitty luck and it probably ain’t too reassuring to be in a situation this fucked up with me at your side, but that is why you gotta believe me when I tell you that I did not survive four lousy husbands, a serial killer boyfriend, and the sorta suicide of my love Terry to die in the dingy basement of a fucking vampire bar.”

добра си е.

Нема цитат од Суки!:свиркам:

имам теорија доколку Тара е мртва дека е убиена од мајка и. Жената е психо, тоа е докажано. Зошто и даваат сцени? Обично имаше мали сцени во сезониве, сега ја има у секоја епизода. Мора да има нешто поврзано со тоа

Последно уредено:
Пам ко: "бад д веј Тара е мртва, имавме секс, таман е, не е голема работа"

WHAT THE FUCK:mad:

Трета епизода а веќе сум крајно разочаран од серијата. Тара изгледа е мртва, ми го скинаа и Алсид. Ерик има Хепатит-V, и него го чека смрт наскоро. Да не се Лафајет и Пем нема да имам карактери за кои би навивал и кои едвај ќе чекам да видам сцена со нив. Whatever веќе, најискрено.

Ќе ја изгледам до крај само заради тоа што е последна сезона, па да си имам wrap up на приказната. Еден другар од Лондон ми рече да ги набавам книгите на кои е базирана серијата, наводно 10 пати подобри биле. Ајде, и тоа ќе пробаме.

Најдовте торент за 6 и 7 епизода?

Ја прекинав после 3/4 сезона, многу падна на квалитет. Поготово првите 2 ми беа одлични....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom