True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Завршив со 3x12 пред саат време... ептем забега серијава, а добро си врвеше, да не ги спомињам превише изразените педерлуци,(ако и во 4-та си продужи по старо, големи се шансите да ја баталам) многу време се арчеше на небитни сцени поготово во 3тава сезона, избегаа од првичната замисла и концепт и сеа само ќе одолговлечуваат, како и секоја друга серија која планира да пере пари.

може комотно да ја преименуваат серијата во Соќеее бидејќи се се одвива за неа и околу неа.

да се надеваме дека 4ката нагло ќе ги измени работите, иако тоа ќе биде скоро невозможно ради бедниот финиш на 3ката.

Ерик рулз!

одличен филм друго немам што да кажам

Ајде уште месец дена live from Bon Temps <3
Вруќо, вруќо!:vozbud:

Се надевам дека 4тата ќе биде подобра од 3тата :) Глупо е пошто сите од градот имаат некоја натприродна моќ.

TrueBlood_FirstLook_6001106070733541.jpg

Me cant wait :love:

Еми... пак јас :noze:
Кога би требало да ја има епизодата за симнување-утре сабајле или понеделник?
Поздрав <3

Еми... пак јас :noze:
Кога би требало да ја има епизодата за симнување-утре сабајле или понеделник?
Поздрав <3
Понеделник сабајле, same as GoT ;)
Него, I am trippin'....демек нешто као у дилема сум дали да почнам да ја глеам 4-та сезона, а знам дека ќе ја глеам :oops:
Sooo, this season better be awesome, or at least better than the last one, otherwise I will stop watching. I am serious....really really serious :giggle:

ќе најдеме линк за во 3 после полноќ, не би требало да има проблем

weak ass episode.

94999_view.jpg

Иако фацава беше смешна
hhq9h.jpg

Толку напнував, а дури вчера изгледав :noze:
Ништо спектакуларно, просечно... ама среќна сум што почнаа :)

Толку напнував, а дури вчера изгледав :noze:
Ништо спектакуларно, просечно... ама среќна сум што почнаа :)

Jaс денес. :D

Првата епизода ми беше досадна, се разочарав дури. Втората се извадија, паѓам на премногу заплети. Ама го отупеа, сите веќе имаат моќи, нема нормален човек Bon Temps.. лафајет вештерка, братот на Суки пантер ќе станува.. претера, aj oсвен вампирите се голтааа и shapeshifters, и ајде при крај werewolfs, па со Суки дојдоа fairies, па вештерки сега, па пантери.. станува премногу за мене. Но не верувам да прекинам.

Само да не почнат со досадни како првата, како втората - keep em comin.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom