True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ми е догледана втората сезона ама типчево ми е легенда.
images

Боље е и од Прљави Хари и Офицер Кобрети "Кобра" собрани заедно.

Во очекување на 5-тата сезона на True Blood да се насмееме малку ...

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

A 3000 year old vampire wants to suck my blood. MUST BE THURSDAY! :vozbud: :pos:

waiting fucking sucks!

А ви текнуе на воа: Snookie! :pos:
многу сум се смеел на ваа сцена

До четврта епизода сум од прва сезона. Некако, сега за сега, не ми ветува многу серијава. Да не беше Алан Бол во прашање ќе размислував да ја оставам. :)

прва сезона ја изгледав, ме бендиса не беше лоша, гледам дека работите и информациите кој се поврзани со серијава се етпани, едно по едно и не ми смета :)
очекувам повеќе во следните сезони, моментално ја пуштив да се симнува втората ;)
Џесика и Суки :love::X3:
а овој лафајет ми е мн. смешен
:pos:

Ееептен јака серијава, прва, втора, трета сезона онака од ТВ троа ги знам главно за што се работи, а 4тата ја симнав и ја изгледав цела. Се чека season 5 уште еден ден и премиерата... waiting fucking sucks! Абе луѓе, кој ви е поарен, Ерик или Бил ? :D
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 00:36 ---
Серијава е многу заразна.
Ја даунлоудирав пред два дена и досега имам изгледано 5 епизоди.
Е, ова се висстинските вампири. Не оние од Twilight или Vampire Diaries. :P
Надевај се да не ја претворат серијава како Twilight оти глеам на youtube сите коментари немаат никаква врска со филмот, сцената, само тоа како Ерик бил убав бла бла бла...

Ееептен јака серијава, прва, втора, трета сезона онака од ТВ троа ги знам главно за што се работи, а 4тата ја симнав и ја изгледав цела. Се чека season 5 уште еден ден и премиерата... waiting fucking sucks! Абе луѓе, кој ви е поарен, Ерик или Бил ? :D..

Се двоумам помеѓу Тара и Џесика:vozbud: :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom