True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување

Фино, ама пак сме во минус. Alan Ball си заминува од серијата, не класично заминување ама со премала вмешаност поради преголема исцрпност and whatnot.

"'True Blood' has been, and will continue to be, a highlight of not only my career but my life," Ball says in a statement. "Because of the fantastic cast, writers, producers and crew, with whom I have been lucky enough to work these past five years, I know I could step back and the show will continue to thrive as I look forward to new and exciting ventures."
Forbes first reported the news that "True Blood," which is currently in production of its fifth season (premiering this summer), will lose Ball as a head writer. Apparently exhaustion is the reasoning behind Ball leaving the show.

HBO also released a statement regarding Ball's exit. "When we extended our overall deal with Alan Ball in July 2011, we always intended that if we proceeded to 'True Blood's' sixth season that Alan would take a supervisory role on the series and not be the day-to-day showrunner. If we proceed to season six, the show will remain in the very capable hands of the talented team of writers and producers who have been with the show for a number of years," the network says. "This is the best possible world for both HBO and Alan Ball. Alan will remain available as executive producer to consult and advise on 'True Blood' and he will be free to develop new shows for both HBO and Cinemax. 'Banshee,' on which Alan serves as executive producer, is the first in house series for Cinemax and is expected to begin production this spring."

Ај ако сака некој нека ми прати торент од првите четири сезони, нејќе нешто piratebay да ми отвори а на замунда ги нема :S

Првин да се заблагодарам на фронтменот на гранџ бенд од 90-те кој ме упати од друга серија кон оваа, и кој нема да биде именуван.
draper_wink.gif

"Суптилен сум доволно, да? ... Не? Не е важно."

Изгледав три од првата сезона и сум задоволен. Избегнував да гледам било што со вампири поради денешнава презаситеност од нив кои во се се појавуаат, ама ова е добро. И оваа е инаку сапунеста на некој свој начин ама од квалитетен сапун правена како што ми делува. Ми се допаѓа и дејствието каде се одвива од серијава, на југот од Америка. Инаку Anna Paquin да ти биде многу згодна бре, не ми е јасно како не сум ја заприметувал порано. Изгледа бојата на косата менува поглед. Другите ликови се премногу бледи за мој вкус.

Добра е серијава. Ми остана уште четврта сезона.
некогаш има ептен dumb сцени, ама за чудо некое интересни се за гледање. Посебно полицаецот у првата и втората сезона обвинувањата шо ги правеше :pos:пример:
"те немаше една недела, кај беше? осомничен си!"
"незнаеме ништо за тебе, ни средно училиште кај си одел, ни ништо, осомничен си"
абе ајде :D

1iCE4.jpg

tumblr_lkdb37DfRY1qhbkpxo1_500.gif

И песништево да не го заборавиме, ја слушам по цел ден.Зараза невидена

Серијава е заразна. После долго време да начекам серија која те тера и другата епизода и другата епизода ред по ред да гледаш. Единствена мана е што мора да станувам на секои пет минути да поднамалувам звукот на звучниците да не помислат комшиите дека гледам порниќи.

Моја претпоставка дека во оваа сезона ке гледаме духови...

Серијава е многу заразна.
Ја даунлоудирав пред два дена и досега имам изгледано 5 епизоди.
Е, ова се висстинските вампири. Не оние од Twilight или Vampire Diaries. :P

Па не се сеќавам... refresh me :)

не сум сигурен дека се заебаваш па ќе ти кажам. Антониа беше дух, после и Марни ја видовме како дух, Хесус, Рене, баба и на Суки, имаше и други не ми текнуваат сега ;)

не сум сигурен дека се заебаваш па ќе ти кажам. Антониа беше дух, после и Марни ја видовме како дух, Хесус, Рене, баба и на Суки, имаше и други не ми текнуваат сега ;)
Да бе ми текна...
Јас си помислив пошто нели Тара умре а некако не ми е верно дека ке ја исфрлат од серијата па си помислив ке има духови па така ке ја има уште Тара.

Да бе ми текна...
Јас си помислив пошто нели Тара умре а некако не ми е верно дека ке ја исфрлат од серијата па си помислив ке има духови па така ке ја има уште Тара.

незнам зошто сите мислите дека ќе умре, од страната на главата ја пукаа и плус ништо шо вампирска крв неможе да излечи. Значи да земеме како опција дека ќе налета некој вампир и ќе ја спаси :D

Друго шо сакав да кажам... аа да Деби, како карактер многу ми се допадна, посебно во 4 сезона, од психопат премина во нормална личност. Единствен виновник за нејзиното однесување на крај е Алсид. Ја излажа дека не ја сака Суки и дека нема да и се приближи, во право е шо збесна. штета ќе биде ако умре..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom