Трошите ли многу време надвор?

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
По горештините не шетам мн ама сакам да излезам надвор не можам у 1 просторија да минам 24 часа најчесто сум со друштвото ....

па кога е жешко одвај чекам да се подзалади и да излезам надвор. ако не одам кај другар или низ маало тогаш барем во двор ќе се маткам пред куќа зад куќа ама дома затворен да сум неможам. сега почнува да врне па ќе видиме како ќе издржам низ дома

Pa izlezena sum preku den: negde na kaficu,da se proseta taka malce od merak, pa nekoj aj pomini od kaj mene i sl..ili ako imam nekoja obvrska(no retko se slucuva)
i navecer...toa e oklou 6sati:wink:

Порано да,не се прибирав по 8 саата бев испадната (кога како дозволуваа приликите)
Сега исто така испаѓам но помалку,но сепак тоа е секој ден,не се сеќавам кога последен пат сум останала дома 24 часа

Само кога одам за цигари до продавница. Наверчер кога се пијанчам.

Не многу вон лето,али во лето надвор сигурно сум 10 сати хе хе хе особено ова лето не се иам прибрано....си ја заборајв улицава на која живеам.....времето побрзо поминува коа се има разни активности надвор отколку дома ! ! ! ајде сеа сите надвор !:vozbud::vozbud::vozbud:

Повеќе су по дома дека учам си шеткам континуирано :vozbud: повеќе сум во кола него надвор :pos2:

Максимум 20-тина минути. Има денови и кога воопшто не излегувам од дома.

Кога е жешко воопшто не ми се излегува...ама сега кога е посвежо излегвам по 2-3 саати ...

Порано пред едно 3-4 години дома си доаѓав само за јадење..ќе искочевне сабајле во 9-00 прибирање дома во 14-00 да јадеме искачаме пак и до 21-00 надвор седевне.А сега максимум 3-4 часа сум надвор другото време дома пред компјутер :wink:

Mnogu pogresno ti e postavena temata. Kako moze da se TROSI vreme nadvor?:))) vreme se trosi pred kompjuter, pred igri i pred tv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom