Трошите ли многу време надвор?

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Во лето поголем дел од денот сум надвор,а во зима ретко излевам само преку вечер да прошетам.
Сепак најголем дел од времето го минувам пред компјутерот

Зависи од расположение и ситуација. Можеби навечер повеќе посебно летно време или евентуално за спортски активности во текот на денот.

Да ! Не знам што ми стана ама последниве денои не идам ич дома досадно ми е ептен. Вчера излегов у 1 се вратив дома у 15 за 9 и у 9 и пол па излегов ...

Овие неколку денови дома не се прибрав. Инаку во глобала, трошам пола од денот надвор, но ми се случува и да заглавам цел ден дома.

Не. Сакам да си седам дома во мир и тишина.
Никогаш не викам некого да излеземе, ако ме викне друг некој, јас немам желба да покренам иницијатива.

Da, mnogu vreme minuvam nadvor, mnogu sakam da izlezam i da se setam, ako ne najdam drustvo si sedam u dvor ama mora odreden del od denot da pominam nadvor. Doma sedam samo koa e epten ladno.

Koга е лето најчесто денот го приспивам и може да излезам на кафе само.Ама затоа навечер од некаде 18 часот па некогаш се случува и да ја затворам чаршијата што би се рекло :pos: .Сакам и сум надвор по цели ноки, деновите ми се жешки за лутање некаде.

zavisi koga kako nekogas ne se vrtkam po doma ko sega imam dosta slobodno vreme za setanje a nekogas pak mi se sedi doma i toa mnogu zavisi od raspolozenie:pipi:

Кога искачам искачам кога не не,нема лабаво.
Може да се случи да не излезам 2-3 дена ама после кога ќе искочам незнам за доста,на пример сеа у 9ипол треба да излезам и цел ден да се возам до вечер со точак.:vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Секој ден трошам по 4-5саата надвор.:kesa:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
За мене излагањето не ми е трошење време!за мене е дружење со другарите,смеење,шеткање и некои онака добри муабетчиња и после пак пред компјутер!:pipi:

Osven ova leto prethodnite godini bev minimum po 8 saati nadvor i vo leto i vo zima. Ednostavno bev ULICAR:):):) A sega zavisi od kajgana:)

Па скоро по цели денови сум надвор. Посебно преку лето тешко дека се прибирам дома. Зимоска испаѓам послабо, ама летоска наплаќам и за зимото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom