Трошите ли многу време надвор?

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu pogresno ti e postavena temata. Kako moze da se TROSI vreme nadvor?:))) vreme se trosi pred kompjuter, pred igri i pred tv.
Времето се троши и да не правиш ништо. За жал, тоа не зависи од тоа што ние правиме. Едноставно си тече, а бидејќи човековиот живот е ограничен - се троши...
И твојот одговор на темава беше...

Зависи, кога како.Некогаш знам речиси цел ден да го помина надвор а друг пат да не излезам ни до тераса...

Zavisi kako sum raspolozena ako sum top si iskacam kako vcera sto ne se pribrav doma interesno e koga skitas ispolnet ti e denot,a koga sedis doma e kompjuterot,muabet so mama i kafica,mobilen navecer iskacanje :pipi: mene mi e interesno sekako samo da sum vo dobro drustvo i interesen muabet :wink:

претежно целото време го трошам надвор со другарите..со нив кога си едноставно времето брзо поминува и не се секава си го живеам животот како што сакам..инаку претежно кога сум дома најмногу спијам..гледам некој добар филм слушам музика читкарам нешто на нет....несум како некој типови цел живот да го потрошам на седење дома пред тв и слично...

Зависи како сум расположена. Некогаш по цели денови не се прибирам, некогаш од дома не мрдам

Работам на сончева енергија.....има сонце..ме има надвор..
нема сонце ме нема и мене

лето вака иде работата: сабајле од кај 7 саатот одиме со точаците до с.Дихово(близу битола) бидејки таму има река и се капиме во реката и надолу е голема удолница па се спуштаме со точаците, како и да е интересно ни е, кај 1 саатот се враќаме дома па од кај 4 и пол поручек в улица нешто се маткаме ке чепкаме по точаците и од кај 6 саатот ке не најдиш смолево или низ тумбекафе некаде, кај 8 на фонтана со точаците нешто финти ова она, до кај 12 негде возиме па бегам дома и на мсн малце ке поседам и толку.(и ми се чудат сите како можам да легнувам касно а да станвам рано но тоа е се навикнувам)
а во зима како ке налага времето и школото(ова не многу ама сепак).

офф: како блажо кога беше сељак на годината се осеќам

не баш. гледам се да направам на едно излегување. не сум баш уличарка. порано не се прибирав дома, досадно ми беше, ама сега уживам, поготово сама ако сум.... мераци.

Да ама сега и времето не е баш за надвор да се седи.Летно време може,до парк на прошетка,на кеј малце на стаза...

Tрошам ако има само потреба .... а не како некои нон стоп се по надвор за да се покаже дека дома не се свртува а иако пак му е досадно и само се врти низ град како мува без глава.. или по цел ден лигават едно кафе во трговски и после јас бев онаму јас бев онаму... пфф

Во последно време НЕ!

Затоа што се разболев и цело време дома!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom