Јас повеќе сум спортски тип така да повеќе користам тренерки отколку фармерки мада и прилично супер изгледам и во некоја јака фармерка ама тренерка си е тренерка
Сакам да си носам тренерки, и си носам зошто се осеќам супер во нив, и најбитно од се удобно!
Многу ме нервира некој ко ќе ми рече, шо си облекла тренерки ко за низ дома! Посебно зошто кај што учам, сите која од која подотерана и да се покаже која од која повисока класа е..!
Е јас не се замарам со тоа да се натпреварувам со некоја ајша, си терам своја политика!
Најубаво тренерчиња, супер патичиња, некое интересно маиче и топ цел ден, другине нека се потат во тесни фармерки, кило шминка и спреј за коса!
So trenerka do prodavnica se setam najdaleku, poso mene sport spienjeto mi e
Trenerki na trening, na vodno ili na kej se nosat. Za vo skolo/na fakultet ili za na kafe vo trenerki da se oblecam zosto "udobno mi e" e ziva glupost
A ima budali na kafe vo trenerki
Ili apostolki koga ke vidam na maska noga vo sred leto, a toa navecer izlezeni, vo kafic
Ne mozam, alergicna sum na takvi
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.