Тренерки или фармерки

• Креатор на темата Креатор на темата United Rule
  • Време на започнување Време на започнување
Фармерка. Оти по дома сум на боксерки.

Pidzami za doma haha.. a za nadvor farmerki sekako vo sporedba od trenerki:salut:

За некоја рекреација (трчање ролање) тренерки зашто е поудобно:vozbud:
Ама сепак би ги одбрал фармерките зашто подобро ми стојат
:nesum:

Јас повеќе сум спортски тип така да повеќе користам тренерки отколку фармерки мада :D и прилично супер изгледам и во некоја јака фармерка :sneaky: ама тренерка си е тренерка (y)

Не поседувам ниту еден пар тренерки зошто не ми се воопшто удобни. Ги мрзам.

Дури и во зима, редовно вежбам по кратки.

Така да , фармерки.

За по дома сакам да носам тренерки, а за на школо или излегување тогаш фармерки(y)

Тренеркиииииииииииииииииииииииииииииииииииии

Сакам да си носам тренерки, и си носам зошто се осеќам супер во нив, и најбитно од се удобно!
Многу ме нервира некој ко ќе ми рече, шо си облекла тренерки ко за низ дома! :mad: Посебно зошто кај што учам, сите која од која подотерана и да се покаже која од која повисока класа е..!
Е јас не се замарам со тоа да се натпреварувам со некоја ајша, си терам своја политика!
Најубаво тренерчиња, супер патичиња, некое интересно маиче и топ цел ден, другине нека се потат во тесни фармерки, кило шминка и спреј за коса!
:)

Фармерки.... имам можеби 1 пар тренерки и ги носам ретко ретко, мразам тренерки ! И по дома сум или во хеланки, пижами или пак фармерки :pipi:

So trenerka do prodavnica se setam najdaleku, poso mene sport spienjeto mi e :D
Trenerki na trening, na vodno ili na kej se nosat. Za vo skolo/na fakultet ili za na kafe vo trenerki da se oblecam zosto "udobno mi e" e ziva glupost :)
A ima budali na kafe vo trenerki :D
Ili apostolki koga ke vidam na maska noga vo sred leto, a toa navecer izlezeni, vo kafic :D
Ne mozam, alergicna sum na takvi :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom