Тренерки или фармерки

• Креатор на темата Креатор на темата United Rule
  • Време на започнување Време на започнување
Тренерки за под дома...иначе фармерки за надвор...:)
многу логично, ова е некако смотана тема...и тренерките и фармерките си имаат “различна намена“...

Зависи во која активност.. тренерките за дома и за трчање, а фармерките за излегување.

дефинитивно фармерки пооудобно се осеќам ,трењерки воопшто несакам

По дома само хеланки или кратки широки и лесни сукњичкиЉ
Во зима по дома носам тренерки!
Останатиот дел од животот го скапувам у џинс:toe:

I dvete!!!
Trenerki za po doma, farmerki za nadvor samo ne sakam od tie tesnite oti mi gi stagaat jajcata!!!
POZDRAV:salut:

У тренерки некако покомотно се осеќам,фармерки само кога морам носам...инаку цело време сум во тренерки(летно време куси панталони)

трењерки бе!хахаха

поубаво се осеќам и затоа повеќе ги носам по дома...оние памучните тренерки..а оние шо се скапите по 3-4 иљадарки...е тие се за покажување веќе :Р хахаа

стандард ми се фармерки со патичиња за надвор

Тренерки.

Дома нормално тренерки или пижами, а надвор фармерки. Сепак не може дома фармерки да се носат, неудобно е.

За дома или па прошетка некаде во природа тренерки, а за на школо и излегување фармерки.

нормално дека поудобно секој се осеќа у тренерки..(ок скоро секој) али тренерките се за по дома, низ нас. за трчкање и сл:pipi:

по дома секој ама секој ден сум со тренерки..(некогаш и без тие:pos2: ) за у надвор...завиди каде ...но сепак повеќе фармерки

Тренерки ептен ретко носам,само на часови физичко може да се случи тоа.
По дома сум најчесто по пижами,а надвор по фармерки.Покомотни ми се и поубаво изгледаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom