wild dolphin
Мал човек а голем ждерач
Aко ништо не ви помага против трема лекот е да се земе лорсилан 1мг.и ке бидете хајј
ова од искуство кажуваш? лорсилан е исто што и апаурин така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко ништо не ви помага против трема лекот е да се земе лорсилан 1мг.и ке бидете хајј
јас ги користам апчинјава,иначе лорсиланов е анксиолитик од бензодиазепинската група на препарати.и се применува во состојби кај кои стравот е важна компонентаова од искуство кажуваш? лорсилан е исто што и апаурин така?
ова од искуство кажуваш? лорсилан е исто што и апаурин така?
Јок апаурин=диазепам,апаурин е од крка диазепам од алкалоид во основа исто со различно име.
Лорсиланот(белупо) попознат како лорам(лоразепам) е многу појак по дејство и има поширок спектар на пример има и антиконвулзивно дејство и е често злоупотребуван од неработачи и зависници.
Не верувам дека со апчиња може да се контролира тремата затоа што додека си под нивно дејство ќе немаш трема но што потоа? Пак се враќаш во истата позиција.Aбе лугје вие мене не ме слушате,јас за ова работа имам праено муабет со психијатар и ми рече дека поминува некој младешки синдром,и исто повеке млади се жалат за тремава.добиваат трема за бес потреба.нее ништо страшно ако навреме се се интервенира се добија некои апчинја не тие горе што ги напишав туку др по потреба на пациентот.