Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dafuq ... претеризам малце, 80ден километарИ овие Скопје Ран забегаа со цените, а почнаа со културни 350 денари. Стартните пакети се тотално исти како и тогаш, барем маичка да следуваше па да се оправдаше цената.
Прегледај го приврзокот 322838
Прегледај го приврзокот 322839
Со оглед повредата на ахиловата и скоро месец без тренинг, супер задоволен 6ч 58м.Како поминавте денес, денес никакви изговори не држат освен ако сте спиеле по два саата последните 5 дена
Ја солидни 7:30, немав сила после Нерези за под 7 саата. У три месеци имам истрчано вкупно 230км, од тоа 0 на нагорнини, така да солидно е.
НеДали треба сертификат за вакцинација за скопје ран?
Во СЦМ имаш СуперДрај продавница на втор кат, многу ми е погоден мене лично нивниот материјал, а имаат 50% + дополнителни 25%, така да му доаѓаат по 810 денари без ракави маичките, 600-700 со ракави, 3 пара ќе земеш за цена од една Најк во продавница нивна од СЦМ. Од Најк/Спорт М/Спорт Вижн стварно не се исплати да се купуваат кај нас, дерат со цени, од таму само патики ако начекаш попуст, овие маичките и со попуст ќе се прескапи, а истите во Солун по аутлет ги наоѓаш за 70% поефтино. Исто имаш и една продавница во Борис (накај лизгалиштето страната), не знам што дубари праат таму, ама имаш ептен ефтини ствари за трчање, такви маички и по 300-400 можеш да најдеш, најскапа може 1000 да ти дојде. Еве овие 2 провери ги за старт. Јас носам секогаш долна, освен кога трчам на 30+ степени и нема ветер. Знам луѓе што никогаш не трчаат со долна, ама јас така сум навикнат и осеќам дека долната ми помага. Пример ако немам долна и завршам порано и тргнам накај дома, по пат некој ветер почне да ме дува, па ја лепам уз тело драј фит маицата за да не ме дува толку, а таа мокра, вака друго е со долна колку толку повеќе си заштитен да не настинеш.Некој искуство со некои маици за трчање? Нешто дри-фит ово оно, читам тоа е назив и технологија смислена од Најк, но и другиве имале под други имиња и слично. Вреди ли да се дава 1500-2000 за ваква маица? И, дали се носи долна маица под неа кога се трча?