- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 163
- Поени од реакции
- 327
- Локација
- Македонија, Скопје, Ѓорче II
- Веб-сајт
- www.shlaki.com
Препорака за масажер, конкретно за нозе нели? 
Накај Ѓорче, Влае или Карпош.

Накај Ѓорче, Влае или Карпош.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се надоврзам, има некои облекуваат шорцеви над хеланките доколку имаш срамИма хеланки за машки? Јас во хеланки? Хихи. Нооооооу.
Too much gay for me.
Немам таков стил и башка има да јадам ремет од другарите дури сум жив.![]()
Да се надоврзам, има некои облекуваат шорцеви над хеланките доколку имаш срам![]()
15.06 Kavadarciима ли некој информација за распоред (точни датуми) на настани за трчање во Македонија за 2019год, пред се мислам на трки измеѓу 2км и маратон? Мислам април имаше полумаратон на кејот на Скопје, СКМ на 5.мај, Охрид скратен маратон Јуни, потоа наесен полумаратони во Велес, Кавадарци, Струмица,Прилеп..
Еднаш неделно правам неуспешни егзибиции, ќе ме залаже фактот дека е само 135 загадено, наместо 735 и ќе се покаам за сите пари. Последиците се секогаш исти, намалена сила кога трчам дека со помалку кислород може да се наполнат плуќи, грло гребење и зголемен шлајм, и ако е претерана работата и вртоглавица, присилно застанување за да задржиш свест. Е сега дома, обично мака после тоа имам со умор, несоница, ми се спие цел ден, и срцето на периоди ќе стегне при поголемо зимање воздух. Така да, во никој случај не треба да се трча. Најдобро или трака или ништо или Шара, Маврово далеку од тука. Е сега пробав еден ден и на средно Водно, на патот с.Водно - Пантелејмон, и за жал и таму се чувстуваше загаденоста. Едноставно се помирив дека не е до мене работата, и на добро здравје + желба за трчање, дека ќе морам да се стрпам и да почекам до ново ветре/снег.Добро, трчате периодов во Скопје на отворено? Сабајле станав, страв ме фати кога видов како е надвор...
Еднаш неделно правам неуспешни егзибиции, ќе ме залаже фактот дека е само 135 загадено, наместо 735 и ќе се покаам за сите пари. Последиците се секогаш исти, намалена сила кога трчам дека со помалку кислород може да се наполнат плуќи, грло гребење и зголемен шлајм, и ако е претерана работата и вртоглавица, присилно застанување за да задржиш свест. Е сега дома, обично мака после тоа имам со умор, несоница, ми се спие цел ден, и срцето на периоди ќе стегне при поголемо зимање воздух. Така да, во никој случај не треба да се трча. Најдобро или трака или ништо или Шара, Маврово далеку од тука. Е сега пробав еден ден и на средно Водно, на патот с.Водно - Пантелејмон, и за жал и таму се чувстуваше загаденоста. Едноставно се помирив дека не е до мене работата, и на добро здравје + желба за трчање, дека ќе морам да се стрпам и да почекам до ново ветре/снег.
П.с. Со студени ветрови директно во фаца што дуват, со снегови, со двоцифрени минус температури, со горештини и трчање во два поручек во август месец на 38 степени сум се справил, ама со загадувањето не можам никако. И со маска некоја пробав, ама не може да се трча со неа, премалку воздух имам и постојано се собира плунка и целото трчање ми е вадење маска, плукни, стави пак, настрана тоа што е многу потешко и е намален дотокот на кислород што ти е повеќе од вообичаено потребен. За одење се океј, за трчање не.