Абе педери (и ти
@Ilumious [така ти пишува под аватарот]) зашто не кажавте дека тоа лимонот не е за сите бе ставаш парче во уста и бараш дрво каде можеш цревата да си ги оставиш (поминав после маратонот да си ги земам ама некое куче веројатно ги искористило, а добри црева беа)
Во глобала задоволен како за прв пат време од 1:42:46 за мене е супер. И да тоа памучната маица ми еба матер (ама морав да трчам во неа педерите од работа не примораа со маички од фирма да трчаме, а зашто им бев едини на 21км ми земале памучна маичка како и за оние на 5км што трчаа)
Супер темпо си држев до пред заебанцијата со лимонот (еве и јавно и се заблагодарувам на некоја Весна (стартен број 23), што ме бодреа додека трчав со нив во група, само порано да ми кажеа дека они на маратон се пријавиле и дека се спремни бе а не како мене аматеризам

), после таа глупост убрзав за пак да ги стигнам и успеав ама тоа ми еба матер ме истрошив сите сили па морав да изодам едно добри 300-400 метри на враќање кај влахов на таа улицата за да се напунам малку и да дотрчам до крај.
Епа тоа се моите импресии од денес, наредна година со повеќе подготовки и со надеж на подобар резултат.
И да
@Ilumious да не знаеш некоја крема за пликови или нешто друго што би помогнало.