Touch

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Одличен беше пилотот, ако бев разочаран од Алкатраз од оваа сум одушевен. Се надевам ќе продолжи во исто темпо.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ауу многу добра серија,браво.
Кога излегува втора епизода?

едит: најдов
19 март :tapp:
до тогаш ке забравеме на серијата..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Првава епизода е фантастична... ама не сакам да судам според неа. И Flash Forward ветуваше многу повеќе од старт и на крај не испадна ништо. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Првава епизода е фантастична... ама не сакам да судам според неа. И Flash Forward ветуваше многу повеќе од старт и на крај не испадна ништо. :)
Ех, FlashForward... Уште не ми се верува како со толку јак пилот ја заебаа серијата после 4та епизода... :(

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да не повторувам се што беше напишано досега. Супер старт, посебна сцената со сликите на плоштадот. Многу моќно беше претставено.
Има надеж во серијава, ќе видиме до каде ќе избутка.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Врв, незнам за вас ама мене морници ме полазеа...
Се надевам дека нема да ја усерат серијава, одличен одличен старт

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро беше, ама според вашиве коментари очекував многу подобро.

Сакам научна фантастика, ама да биде добро осмислена. Малце беше "оглупавена" серијава, премногу се користеше 318 (пожарникарот, датумот, саатот, автобусот), едноставно премногу и ми стана одбивно. Ама морале така, за да сфатат глупиве Американци. :)

Кифер беше добар, ако Гловер има постојана улога серијата ќе добие на квалитет и...таа социјалката не ја знам, не глумеше лошо. Проблемот е, за да биде успешна ко првава епизода, треба да се менуваат ликовите кои ќе бидат "допрени" секоја епизода, да видиме како ќе се движи тоа. Ако останат на истиве ликови, ќе и се случи фејл, скоро сигурен сум.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добро беше, ама според вашиве коментари очекував многу подобро.

Сакам научна фантастика, ама да биде добро осмислена. Малце беше "оглупавена" серијава, премногу се користеше 318 (пожарникарот, датумот, саатот, автобусот), едноставно премногу и ми стана одбивно. Ама морале така, за да сфатат глупиве Американци. :)

Кифер беше добар, ако Гловер има постојана улога серијата ќе добие на квалитет и...таа социјалката не ја знам, не глумеше лошо. Проблемот е, за да биде успешна ко првава епизода, треба да се менуваат ликовите кои ќе бидат "допрени" секоја епизода, да видиме како ќе се движи тоа. Ако останат на истиве ликови, ќе и се случи фејл, скоро сигурен сум.
Ќе има многу ликови, тоа е сигурно. И тоа од животот на Кифер. Работел како новинар а после тоа и на милион други места. Сигурно од таму ќе има ликови, слично како со типот кој не успеал да ја спаси жена му. Тие ликови ќе значат нешто за него ова она. Плус ќе има зашто и како малиот има таква способност. Ништо чудно и да отидат на погорно ниво и малиот да предвиди терористички напад, нели е Кифер за тоа специјализиран. И то.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ја симнав само ради добрите коментари на темава...сеа, кој ќе чека следна епизода :)

Има огромен потенцијал серијава, а истиот може да се искористи за да излезе серијава одлично или да се усере тотално..

за првава епизода, палци нагоре! :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Денес го изгледав пилотот и дефинитивно е еден од подобрите почетоци на серија што сум ги гледала.
Сепак имајте предвид дека вакви приказни знаат тотално да се заплеткаат без врска и да се изгубат сценаристите во својата работа. И Heroes стартуваше бомбастично ама после падна премногу. Јас ќе продолжам да ја гледам, да видам како ќе се развива.

П.С Ваков тип на серија нема шанси да извади повеќе од 4 или 5 сезони. Ај да видиме дали сум во право:)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Денес го изгледав пилотот и дефинитивно е еден од подобрите почетоци на серија што сум ги гледала.
Сепак имајте предвид дека вакви приказни знаат тотално да се заплеткаат без врска и да се изгубат сценаристите во својата работа. И Heroes стартуваше бомбастично ама после падна премногу. Јас ќе продолжам да ја гледам, да видам како ќе се развива.

П.С Ваков тип на серија нема шанси да извади повеќе од 4 или 5 сезони. Ај да видиме дали сум во право:)
Па и подобро да не вадат сезони ако тоа значи заебување на приказната т.е. серијата. Ете, баш за Heroes, колку добро си идеше првата сезона, па извадија втора (што веќе беше послаба) и на почетокот на третата се откажав...

Kajgana Shop

На врв Bottom