TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Супер лого имаат овие Nova, тоа "о" им се врти(анимирано е). Но сеуште немаат програма, вечер во 20:00 почнуваат. :)

Ние што немаме Тотал тв нема да гледаме:facepalm: ,а некаде читав по српски форуми најавувале и спорт дека ќе имаат .

Ние што немаме Тотал тв нема да гледаме:facepalm: ,а некаде читав по српски форуми најавувале и спорт дека ќе имаат .

Епа доколку операторите не преговараат нормално дека ќе го немаат во своите програмски понуди.

Што ќе ви е Сулејман на српски преведен бе :tapp: Исто срање друго паковање.

Axn Spin нов канал во Тотал тв

Новиот канал „Лов и Риболов" од 8. март на Тотал ТВ
http://www.totaltv.tv/Vesti/2884/Noviot kanal „Lov i Ribolov" od 8. mart na Total TV.shtml

изгледа овие најдобри испаднаа ,секогаш имаат по некој нов канал ,без разлика тоа што некој од каналите и не им се одобрени од страна на СРД (сегашен АВМУ) .

Макс тв на кој сум јас претплатен боле ги к*** и сеуште немаат некој нов канал ,а па тие што СРД им ги одобри уште не им се ставени . :facepalm:

Ме интересира дали Тотал ТВ пушта некој канал така " под маса " што го нема во листата на тв канали на нивниот веб сајт како што се прва српка,обн,хајат и др. ?

Ме интересира дали Тотал ТВ пушта некој канал така " под маса " што го нема во листата на тв канали на нивниот веб сајт како што се прва српка,обн,хајат и др. ?
Едно време да, сега искрено незнам.

Prva, Prva Plus, OBN, ATV, FTV......

Од 16 Април Grand Narodna Televizija на позиција 10

Ме интересира дали го имаат сменето приемникот - ресивер на времето кога јас земав го даваа Echolite
recepteur_echolite_total_tv.jpg

Сега ми треба со HDMI излез.

Ме интересира дали го имаат сменето приемникот - ресивер на времето кога јас земав го даваа Echolite

Да, сега основен ресивер е HD, го даваат бесплатно за новите корисници, а за постоечките треба да се доплати за замена.

TotaltvReceiver.jpg

recepteur_echolite_total_tv.jpg

Да новиот е со ХДМИ[DOUBLEPOST=1398957261][/DOUBLEPOST]Само што ХД сликата на спортклубовите е ужасно лоша.

Dali moze da se snima na noviot hd resiver?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom