Hyperz
Изгубен во времето и просторот...
- Член од
- 13 август 2011
- Мислења
- 715
- Поени од реакции
- 423
Discovery science, Dance trippin, Sy Fy, Axn Sci fi... да продолжам?Дека многу ги има затоап.с. Искрено, зар има ли подобра ТВ од Прва?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Discovery science, Dance trippin, Sy Fy, Axn Sci fi... да продолжам?Дека многу ги има затоап.с. Искрено, зар има ли подобра ТВ од Прва?![]()
Discovery science, Dance trippin, Sy Fy, Axn Sci fi... да продолжам?Дека многу ги има затоа![]()
Е сега ме уништи со постов, не гледам колажни твУ колажен програм мислевАли коа е така, да
![]()
Na stranata pisuva onoven hd resiver o denari kako mozam da go zamenam so stariot ili treba da zeam hd kanali..i tie hd-to da mi bidat u 24 dogovor?
Znam za toa a me interesira koj resiver ke mi go dadat DVB-S2
Sto e ova NOVA.RS??
Club X пакетот е отклучен бесплатно за новогодишниве празници за сите корисници и додадени се Nova RS и Boka TV.
Nova.rs e нов тв канал од Србија кој велат дека ќе биде конкуренција за Prva tv и Pink пакет каналаите. Газда на тој канал е поранешниот директор на Prva tv Dejan Jocić.На тој канал ќе даваат Величенствениот ,ќе има доста богати студија ,емисии,филмови и ќе има и HD верзија на самиот канал .
A Boka е некој нов тв канал од Црна Гора ,името е од Бока Которска но не знам што канал ќе биде тоа .