TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.039
Поени од реакции
8.355
Супер лого имаат овие Nova, тоа "о" им се врти(анимирано е). Но сеуште немаат програма, вечер во 20:00 почнуваат. :)
Ние што немаме Тотал тв нема да гледаме:facepalm: ,а некаде читав по српски форуми најавувале и спорт дека ќе имаат .

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Ние што немаме Тотал тв нема да гледаме:facepalm: ,а некаде читав по српски форуми најавувале и спорт дека ќе имаат .

Епа доколку операторите не преговараат нормално дека ќе го немаат во своите програмски понуди.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.001
Поени од реакции
1.305
Што ќе ви е Сулејман на српски преведен бе :tapp: Исто срање друго паковање.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
Axn Spin нов канал во Тотал тв

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.039
Поени од реакции
8.355
Новиот канал „Лов и Риболов" од 8. март на Тотал ТВ
http://www.totaltv.tv/Vesti/2884/Noviot kanal „Lov i Ribolov" od 8. mart na Total TV.shtml

изгледа овие најдобри испаднаа ,секогаш имаат по некој нов канал ,без разлика тоа што некој од каналите и не им се одобрени од страна на СРД (сегашен АВМУ) .

Макс тв на кој сум јас претплатен боле ги к*** и сеуште немаат некој нов канал ,а па тие што СРД им ги одобри уште не им се ставени . :facepalm:

Член од
18 мај 2012
Мислења
132
Поени од реакции
26
Ме интересира дали Тотал ТВ пушта некој канал така " под маса " што го нема во листата на тв канали на нивниот веб сајт како што се прва српка,обн,хајат и др. ?

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Ме интересира дали Тотал ТВ пушта некој канал така " под маса " што го нема во листата на тв канали на нивниот веб сајт како што се прва српка,обн,хајат и др. ?
Едно време да, сега искрено незнам.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Prva, Prva Plus, OBN, ATV, FTV......

Од 16 Април Grand Narodna Televizija на позиција 10

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.037
Ме интересира дали го имаат сменето приемникот - ресивер на времето кога јас земав го даваа Echolite

Сега ми треба со HDMI излез.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Ме интересира дали го имаат сменето приемникот - ресивер на времето кога јас земав го даваа Echolite

Да, сега основен ресивер е HD, го даваат бесплатно за новите корисници, а за постоечките треба да се доплати за замена.

TotaltvReceiver.jpg

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339

Да новиот е со ХДМИ[DOUBLEPOST=1398957261][/DOUBLEPOST]Само што ХД сликата на спортклубовите е ужасно лоша.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
80
Поени од реакции
3
Dali moze da se snima na noviot hd resiver?

Kajgana Shop

На врв Bottom