- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 3
Дечки да не знаете што ќе се случува сега со Тотал после тужбата која вчера ја најави Агенција за визуелни медиуми каде спорни се повеќе од 17 канали. Дали некој стапи во контакт со Тотал ТВ?
Ништо де, ќе си иде на суд, ќе си плати казна, ќе треба да ги исклучи преводите што не се на македонски и рамковно, ќе треба да ги исклучи и тие канали, освен ако не обнови договори и тоа. Нема ништо друго страшно да се случи.Дечки да не знаете што ќе се случува сега со Тотал после тужбата која вчера ја најави Агенција за визуелни медиуми каде спорни се повеќе од 17 канали. Дали некој стапи во контакт со Тотал ТВ?
Еве ти нешто за нив: прекршочна заради не постапување по налогот на АААВМУ: http://avmu.mk/images/Pismen_izvestaj_za_izvrsen_vonreden_nadzor_vrz_TOTAL_TV_na_den_13.03.2015.pdfГледам ја замениле СК1 со хрватскиот СК1 и исклучен е СК1 HD ништо чудно да биди исто и со СК 2 и 3
Најверојатно засега се само за во Србија, бидејќи кај македонската верзија на сајтот нема ништо, само кај српската: http://totaltv.tv/Vesti/3040/Total+TV+–+jos+vise+kanala,+jos+vise+zabave.shtmlЕве некое време гледам дека во листата на канали ги има FilmboxHD Filmbox Plus Filmbox Arthouse Docubox Fightbox HD Fast&Fun box ама нема никаква програма,дали знае некој дали ќе се уклучат ?
Вип комбо пакетот има 2 пати побрз интернет од Тотал ТВ кој што нуди АДСЛ интернет преку Телеком. Во поглед на канали подобар избор има Тотал ТВ но нема вклучена телефонија (мобилна или фиксна). Така да се зависи од тоа што ти треба.Дечки поздрав, се мислам помеѓу ВИП комбо и Тотал тв дали има некој некакво искуство, стабилност на нетот и остало.
Подобро ти е ВИП Комбо...Дечки поздрав, се мислам помеѓу ВИП комбо и Тотал тв дали има некој некакво искуство, стабилност на нетот и остало.
Идам на ВИП комбо, ми треба добар нет и мобилен интернет на мојот стар вип број кој што го нудат во моментов е 2 гб, телевизија си имам јас сат антена и ресиверче Vu+Solo2.Вип комбо пакетот има 2 пати побрз интернет од Тотал ТВ кој што нуди АДСЛ интернет преку Телеком. Во поглед на канали подобар избор има Тотал ТВ но нема вклучена телефонија (мобилна или фиксна). Така да се зависи од тоа што ти треба.
Во поглед на интернет Вип Комбо има највисоки брзини така да не се мисли..Идам на ВИП комбо, ми треба добар нет и мобилен интернет на мојот стар вип број кој што го нудат во моментов е 2 гб, телевизија си имам јас сат антена и ресиверче Vu+Solo2.